Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Super League: «Λειψή» και η δεύτερη αγωνιστική



«Κουτσουρεμένη» θα είναι και η δεύτερη αγωνιστική της Super League, καθώς θα περιλαμβάνει έξι από τις οκτώ αναμετρήσεις.


Η ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) δεν προχώρησε σήμερα στην έκδοση απόφασης για τον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας, ενώ παράλληλα δεν εξέτασε ούτε τους νέους φάκελους, που κατέθεσαν η ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου και η Καβάλα, για τη συμμετοχή τους στην πρώτη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία.

Αυτό συνέβη καθώς η ΕΕΑ ζήτησε από το Συμβούλιο της Επικρατείας γνωμοδότηση, εάν έχουν δικαίωμα οι ομάδες να υποβάλουν ξανά δικαιολογητικά για να πάρουν την άδεια συμμετοχής στη Super League.

Παράλληλα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μετέθεσε την επόμενη συνεδρίασή της για τις 13 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τότε δεν θα έχουμε καμία απόφαση για το ποιες ομάδες θα συμπληρώσουν τη Super League.

Ως εκ τούτου στη δεύτερη αγωνιστική, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν έξι αγώνες, και όχι πέντε, όπως στην πρεμιέρα, καθώς θεωρείται σίγουρο ότι θα έχει υπάρξει απόφαση για τον Αστέρα Τρίπολης.
Πηγη:zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: