Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Suite dreams!


DECO - Suite dreams!
Ονειρεμένα ξενοδοχεία με υπογραφή διάσημων σχεδιαστών


Διάσημοι σχεδιαστές μόδας έβαλαν το ταλαντούχο χέρι τους και σχεδίασαν και δωμάτια ξενοδοχείων. Εδώ δεν φεύγεις με γεμάτες τσάντες αγορών με πολυπόθητα fashion items. Αφήνεις το δημιουργό να σε νανουρίσει και να σε ταξιδέψει με το δικό του στυλ, και φεύγοντας, παίρνεις μαζί την ανάμνηση μιας exclusive εμπειρίας.
Karl Lagerfeld: “Schlosshotel im Grunewald”, Βερολίνο
Θεωρείται ένα από τα oμορφότερα ξενοδοχεία της πόλης. Το Παλάτι χτίστηκε το 1912 ως ιδιωτική κατοικία του Dr. Walter von Pannwitz, o oποίος υπήρξε έμπιστος του Kaiser Wilhem. Λίγα χρόνια μετά, ήρθε ένας άλλος Κάιζερ –της μόδας αυτή τη φορά- όχι για να μείνει, αλλά για να βάλει την υπογραφή του στη διαμόρφωση των χώρων. O Κarl Lagerfeld διέσωσε το στυλ εκείνης της περιόδου, το χρησιμοποίησε σαν πλεονέκτημα και το εμπλούτισε με στοιχεία από τη δική του αισθητική. Η φινέτσα και ο συνδυασμός της τέχνης με το design αποτελούν στοιχεία εμφανή στα 53 δωμάτια του ξενοδοχείου, καθένα με το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα και μπαρόκ γοητεία.

Christian Lacroix: Hotel le Bellechasse, Παρίσι
Κάθε ενημερωμένη fashionista υποκλίνεται στη θεατρικότητα των δωματίων που δημιούργησε ο Christian Lacroix, στην περιοχή του St. Germain, στο Παρίσι. Ο διάσημος fashion designer έκοψε και έραψε στα μέτρα του 34 haute couture δωμάτια. Eντυπωσιακά ζωγραφισμένα ταβάνια και τοίχοι, θεατρικές βελούδινες κουρτίνες, πεταλούδες και βαριά έπιπλα δημιουργούν ένα σκηνικό που ταιριάζει σαν το ιδανικότερο outfit στο ambience του Παρισιού.

Philip Treacy : “G Hotel”,  Ιρλανδία
Kάθε ένα από τα 101 δωμάτια του "G Hotel”, στο Galway της Ιρλανδίας, φέρει το χαρακτηριστικό ταλαντούχο touch του διάσημου, αγαπημένου καπελά διασήμων, royal κ.λπ. σε όλο τον κόσμο. Κομψές λεπτομέρειες στα δωμάτια με τις μπεζ αποχρώσεις, από τις λάμπες στα κομοδίνα μέχρι τους πίνακες στους τοίχους, μαρτυρούν την ενασχόληση του δημιουργού με τα καπέλα, ενώ οι περισσότεροι κοινόχρηστοι χώροι, οι οποίοι είναι βαμμένοι σε  έντονα χρώματα, μοιάζουν με ξεφύλλισμα glossy περιοδικού.

Angela Missoni: “Missoni Hotel”, Eδιμβούργο
To σύνθημα για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι "ρίγες και ζιγκ-ζαγκ παντού"! Ο διάσημος ιταλικός οίκος Missoni έκανε μια στάση και στο Εδιμβούργο (πρόσφατα άνοιξε ξενοδοχείο Missoni και στο Κουβέιτ), στολίζοντας με happy prints το μουντό και κρύο σκηνικό της πόλης. Συνδυασμοί σε άσπρο-μαύρο, φωτεινά χρώματα δανεισμένα από πολύτιμους λίθους και φυσικά, υπέροχα υφάσματα, όλα ανταποκρινόμενα στην αισθητική του οίκου, δημιουργούν ένα πολυτελές και φιλόξενο περιβάλλον.

Αlberta Ferreti: “Palazzo Viviani”, Ιταλία
H γνωστή Iταλίδα σχεδιάστρια επέλεξε το Montegridolfο, ένα διατηρέο μεσαιωνικό χωριό, στην περιοχή Emilia-Romagna στην Ιταλία, προκειμένου να δημιουργήσει έναν χώρο φιλοξενίας με την υπογραφή της. Το χωριό, χτισμένο πάνω σε λόφο, έχει το δικό του κάστρο, “The Castello di Montegridolfo”, εκκλησία, δημαρχείο, εστιατόρια και το ξενοδοχείο "Palazzo Viviani” τη διακόσμηση του οποίου έχει επιμεληθεί η Alberta. To ξενοδοχείο περιλαμβάνει οκτώ exclusive και elegant σουίτες, διακοσμημένες σε επιβλητικό στυλ, με αντίκες, πέτρινα πατώματα, ταπετσαρίες και σφυρήλατα κηροπήγια. Το Viviani όπως και το μεσαιωνικό χωριό θεωρούνται ιδανικό location για γάμους. Μόλις 30 λεπτά οδήγησης νοτιοανατολικά από το Ρίμινι και έφτασες!

Μulberry: “Bannatyne's Charlton House”, Αγγλία
Tις εξοχές της νοτιοδυτικής Αγγλίας, και συγκεκριμένα το Somerset, επέλεξαν οι ιδρυτές του οίκου με τα γνωστά και αγαπημένα μας luxury δερμάτινα είδη, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα country style ξενοδοχείο. Στους κοινόχρηστους χώρους αλλά και  στα 27 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, θα αισθανθείς σαν να πρωταγωνιστείς στην ταινία «Περηφάνεια και Προκατάληψη», καθώς θα περιμένεις τον μπάτλερ να σου σερβίρει το τσάι των 17:00!


Πηγή: stylista.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: