Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Crème πορτοκαλιού με καραμέλα


Crème πορτοκαλιού με καραμέλα
Δοκιμάστε αυτήν την εύκολη συνταγή κρέμας πορτοκαλιού με καραμέλα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας.

Υλικά
3 φλιτζάνια (750ml) χυμό πορτοκαλιού
1 φλιτζάνι (200 γραμμάρια) ζάχαρη
6 αυγά και 4 κρόκοι αυγών
1 κουταλιά λεπτοτριμμένη φλούδα πορτοκαλιού
3/4 φλιτζανιού ζάχαρη, για την προετοιμασία της καραμέλας
Εκτέλεση
1. Σε ένα τηγάνι φτιάξτε την καραμέλα με τη ζάχαρη και χύστε τη σε ένα πτυχωτό πυρίμαχο σκεύος.
2. Χτυπήστε μαζί τα αυγά, τους κρόκους αυγών και τη ζάχαρη ελαφρώς.
3. Προσθέστε τη φλούδα πορτοκαλιού και το χυμό και συνεχίστε το ανακάτεμα.
4. Χύστε το μίγμα στο πυρίμαχος σκεύος και ψήστε για 1 ώρα, πάνω από ένα ταψί με 2-3 εκατοστά ζεστό νερό.
5. Αφαιρέστε από το φούρνο και περιμένετε να κρυώσει τελείως πριν το αναποδογυρίσετε.

Πηγή: queen.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: