Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Το καφέ είναι το νέο μαύρο


Πόσους νέους τρόπους για να φορεθεί το καφέ, αντέχει μια ντουλάπα ή ακόμα καλύτερα ένα in fashion κορμί; Μάλλον πολύ περισσότερους από όσους φαντάζεστε, αφού η νέα τάση του χειμώνα,
κάνει τα ντεφιλέ να προσαρμόζονται στο ''μουντό'' background της φύσης, κερδίζοντας την πρωτοκαθεδρία, σύμφωνα με το γαλλικόMarie Claire.

Οι σχεδιαστές επιλέγουν το καφέ, μαζί με όλες τις παραλλαγές του, ως το νέο μαύρο, δίνοντας μας την αναγκαία ομαλή μετάβαση στα προστάγματα των χαμηλών θερμοκρασιών που βρίσκονται ήδη έξω απ’ την πόρτα μας. Ακόμα και αν είστε φανατικές πιστές του κλασικού ασπρόμαυρου, νομίζω ήρθε η σεζόν να υπερβείτε τον εαυτό σας!

Το καφέ παλτό
Μονοκόμματο και σε Άλφα γραμμή έρχεται να ζεστάνει τις χειμωνιάτικες διαθέσεις μας. Θα το βρείτε μέχρι το γόνατο να αναδύει μια σοβαρότητα, αλλά παράλληλα και μια χαλαρότητα που το κάνει αυτόματα κατάλληλο για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Το καφέ μπλουζάκι
Μαύρο με καφέ στάμπες, μονόχρωμο ή σε ανοιχτότερους τόνους από το κλασικό σοκολατί, η καφέ μπλούζα θα κάνει το jean ή το υφασμάτινο παντελόνι σας πιο σικ από ποτέ!

Το καφέ πρωινό φόρεμα
Είναι πράγματι μια πολύ σικ επιλογή, η οποία ξεπερνά τα τετριμμένο black dress, από ένα σαφώς πιο ιδιαίτερο και επιτέλους λιγότερο επικίνδυνο χρώμα.

Η καφέ ζακέτα
Πλεκτή ή γούνινη, με μανίκια ή χωρίς δεν μπορεί να λείψει από καμία ντουλάπα που θέλει να σέβεται τον σοκολατί εαυτό της. Συνοδεύει όλα τα μπλουζάκια, παντελόνια, αξεσουάρ της συγκεκριμένης απόχρωσης και αποδεικνύει περίτρανα πόσο έξυπνα μπορείτε να είστε ζεστή και σικ με μια μόνο κίνηση. Τα παπούτσια, η τσάντα, τα γάντια, η ζώνη αλλά και τα μπιζού. Όλα καφέ!

Η μπότα
Ψηλή, χαμηλή, με κορδόνια ή με γούνα όλα είναι όχι απλά στη μόδα αλλά τα must όλων των γνωστών σχεδιαστών. Από την άλλη είναι τόσο βολική το μόνο σίγουρο είναι πως «αξίζει τα λεφτά της», αφού σας δίνει μια ευρεία γκάμα επιλογών για να την ταιριάξετε.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: