Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Με Χαριστέα και Γκέκα η Εθνική!


Ο Φάνης Γκέκας δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος επιστρέφει στην Εθνική ομάδας της χώρας μας, καθώς το ίδιο έγινε και σε ότι αφορά στον Άγγελο Χαριστέα.


Ο κ. Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO 2012 με αντιπάλους την Κροατία (7/10, 21:45, «Γ. Καραϊσκάκης») και τη Γεωργία (11/10, 20:00 ώρα Ελλάδας, «Mikheil Meskhi»).Πρόκειται για τους Τζόρβα, Χιώτη, Τοροσίδη, Σπυρόπουλο, Ζαραδούκα, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο Κυριάκο, Παπαδόπουλο Αβραάμ, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Τζιόλη, Φωτάκη, Αθανασιάδη, Χαριστέα, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη, Γκέκα, Κονέ, Μάκο, Πέτσο, Βύντρα.Η αποστολή συγκεντρώνεται τη Δευτέρα 3/10 και ώρα 12:00 στις «Suites» Βουλιαγμένης.Ο Φάνης Γκέκας δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος επιστρέφει στην Εθνική ομάδας της χώρας μας, καθώς το ίδιο έγινε και σε ότι αφορά στον Άγγελο Χαριστέα.

Ο κ. Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO 2012 με αντιπάλους την Κροατία (7/10, 21:45, «Γ. Καραϊσκάκης») και τη Γεωργία (11/10, 20:00 ώρα Ελλάδας, «Mikheil Meskhi»).

Πρόκειται για τους Τζόρβα, Χιώτη, Τοροσίδη, Σπυρόπουλο, Ζαραδούκα, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο Κυριάκο, Παπαδόπουλο Αβραάμ, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Τζιόλη, Φωτάκη, Αθανασιάδη, Χαριστέα, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη, Γκέκα, Κονέ, Μάκο, Πέτσο, Βύντρα. Η αποστολή συγκεντρώνεται τη Δευτέρα 3/10 και ώρα 12:00.

Σε σχέση με την αποστολή των αγώνων με Ισραήλ και Λετονία δεν κλήθηκαν οι Μανιάτης, Καφές, Λυμπερόπουλος, Φετφατζίδης, Γεωργιάδης, Νίνης και Σηφάκης.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: