Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Ευφυείς, ζάμπλουτοι αλλά και... κακοντυμένοι


Μπορεί ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ να είναι ένας από τους πιο ευφυείς, επιτυχημένους, πλούσιους και ισχυρούς άντρες του πλανήτη, όμως σύμφωνα με μεγάλο αντρικό περιοδικό
παρουσιάζει σοβαρή έλλειψη γούστου.

Ο 27χρονος ιδρυτής του Facebook ψηφίστηκε από το «GQ» στην πρώτη θέση της λίστας των πιο κακοντυμένων αντρών της Silicon Valley.

Μπορεί ο τεχνολογικός παράδεισος της Καλιφόρνιας να μην είναι πασαρέλα, ωστόσο αποτελεί απορίας άξιο πώς ένας τόσο νέος άνθρωπος καταφέρνει να κατακτήσει μια τέτοια πρωτιά.

«Οι σπασίκλες κυβερνούν τον πλανήτη. Με τις διαβόητες ενδυματολογικές επιλογές τους, κάποιοι dotcom επιχειρηματίες χρειάζονται σίγουρα μια αναβάθμιση του στιλιστικού IQ τους. Ενώ οι τεχνολογικές καινοτομίες τους αξίζουν συγχαρητήρια, τα ρούχα τους αποτελούν ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω για την ανθρωπότητα» αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο του περιοδικού, διευκρινίζοντας ότι ο Ζάκερμπεργκ κατέκτησε επάξια τον τίτλο χάρη στην κακή εφαρμογή των τζιν που επιλέγει, την αγάπη του για τις σαγιονάρες και τις παλιομοδίτικες γραβάτες.

«Αγνοώντας το γεγονός ότι τα τζιν και οι γραβάτες βγαίνουν και σε μικρότερα μεγέθη ή ότι τα κουστούμια υπάρχουν, ο πατέρας του Facebook αγαπά να ανακυκλώνει το φοιτητικό look» σχολιάζει το περιοδικό.

Οπως διευκρινίζει όμως ο εκδότης, Σον Φένεσεϊ, αυτό που ενοχλεί δεν είναι η σπορ φύση του ντυσίματός του. «Ο πλούτος δεν επιβάλλει κουστούμια. Κοιτάξτε τους δίδυμους αδερφούς Γουίνκλβος. Είναι η γραμμή και η εφαρμογή αυτό που κάνει τη διαφορά» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Το περιοδικό αναφέρεται επίσης και στην κολεξιόν-μαϊμού που κυκλοφορεί στο Ιντερνετ και ονομάζεται «Mark by Mark Zuckerberg» κατά την αντίστοιχη του Marc Jacoobs και περιλαμβάνει λευκές κάλτσες, σαγιονάρες και άλλα χαρακτηριστικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας του.

Στην ίδια λίστα περιλαμβάνεται επίσης ο πρόεδρος της Sony Χάουαρντ Στρίνγκερ, το στιλ του οποίου, σύμφωνα με το περιοδικό, μοιάζει με αυτό «ερασιτέχνη ψαρά», ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς που θυμίζει «ηλικιωμένο Χάρι Πότερ» και ο επικεφαλής της Apple Στιβ Τζομπς που κυκλοφορεί συνεχώς με τη «στολή ζιβάγκο-τζιν».

ΠΗΓΗ: ESPRESSO
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: