Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Έβαλαν 500.000 ευρώ - Ακολουθούν τα 6 εκ. ευρώ


Όπως είχε δηλώσει στο olaPAOK.gr το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (6/8) ο Γιώργος Σαχπαζίδης, το ποσό των 500.000 ευρώ έκανε την εμφάνισή του το μεσημέρι της Δευτέρας (8/8) στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Σε επικοινωνία που είχε το olaPAOK.gr με τον Γιώργο Σαχπαζίδη, ο τελευταίος υποστήριξε ότι."μεταβιβάστηκε από την πλευρά μου αριθμός μετοχών στον κ. Φλωρίδη, οπότε η κατάθεση των χρημάτων έγινε από μέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όλα κυλούν όπως έχουμε πει ότι θα γίνουν".

Σε άλλη επικοινωνία με τον δικηγόρο της πλευράς των υποψήφιων επενδυτών, τον Γιάννη Παπαγιάννη, ο τελευταίος βεβαίωσε ότι: "Η διαδικασία έχει γίνει κανονικά και πριν λίγο συνεργάτης μου μετέφερε στα γραφεία του συλλόγου τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Φλωρίδης έγινε κάτοχος μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με αυτή την ιδιότητα κατέθεσε το συγκεκριμένο ποσό".

Να σημειώσουμε ότι τη συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαίωσε επισήμως και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που σημαίνει ότι η διαδικασία προχωράει κανονικά.

"Το ποσό αυτό είναι μόνο η αρχή!"
Στη συνέχεια της συνομιλίας με τον κ. Παπαγιάννη, ο τελευταίος εξήγησε τη συνέχεια των κινήσεων από την πλευρά των κ. Φλωρίδη και Σαχπαζίδη, ώστε να ρίξει περισσότερο φως στο τι μέλλει γενέσθαι από δω και στο εξής.

Είπε συγκεκριμένα: "Τα 500.000 ευρώ που κατατέθηκαν από τον κ. Φλωρίδη είναι μόνο η αρχή. Είναι μια κίνηση ένδειξης καλής θέλησης από την πλευρά του κ. Φλωρίδη. Το αν τα χρησιμοποιήσει ή όχι η νυν διοίκηση, αυτό είναι δικό της θέμα. Μάλιστα, εξ όσων γνωρίζω, δεν αποκλείεται σύντομα να εμφανιστούν και τα χρήματα που δήλωσε ο κ. Σαχπαζίδης ότι θα βάλει (σ.σ. 250.000 ευρώ).

Γεγονός είναι ότι τις επόμενες ημέρες, και μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς υπάρχει μια διαδικασία τραπεζικού δικαίου που δεν μπορεί να παρακαμφθεί, πρόκειται να εμφανιστούν σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς τα 6 εκατομμύρια ευρώ που απαιτεί η διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία ορισμού καινούργιας διοίκησης Πρωτοδικείου, όπως έχουν ζητήσει οι υποψήφιοι επενδυτές να γίνει. ΄

Το ποσό των 6 εκατομμυρίων θα το διαχειριστούν οι υποψήφιοι επενδυτές, όταν τους ορίσει ως διοίκηση Πρωτοδικείου η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Αυτή εξ αρχής ήταν η συμφωνία και έτσι πρέπει να γίνει."

Όσο για τα έγγραφα που απαιτεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να εγκρίνει την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών μιας ΠΑΕ από κάποιον ο οποίος θέλει να το αγοράσει, ο κ. Παπαγιάννης απάντησε: "Είμαστε σε διαδικασία συγκέντρωσης των απαραίτητων εγγράφων. Πιστεύω ότι σε λίγες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τυπικό είναι το θέμα".

ΠΗΓΗ:sport24.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: