Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

«Δολοφόνησαν» τον Ομπάμα στο Twitter


Ανήμερα της 4ης Ιουλίου, μιας από τις σημαντικότερες εθνικές εορτές των Αμερικανών, ομάδα χάκερ επιτέθηκαν στον λογαριασμό του δικτύου Fox News στο Twitter.


«Έκτακτη είδηση: @BarackObama δολοφονήθηκε, δύο τραύματα από πυροβολισμούς αποδείχθηκαν θανάσιμα» έγραφε μία από τις δημοσιεύσεις στη διεύθυνση «@foxnewspolitics».

Δύο ώρες μετά την ανάρτησή τους, οι δημοσιεύσεις δεν είχαν κατέβει από την σελίδα του Fox News στο Twitter. Οι χάκερ έγραψαν: «@BarackObama μόλις απεβίωσε. Ο Πρόεδρος είναι νεκρός».

Την ευθύνη ανέλαβε ομάδα χάκερ που αυτοαποκαλείται Script Kiddies.

Η τελευταία τους ανάρτηση αναφέρει: "Ευχόμαστε στον @joebiden καλή τύχη στην προεδρεία των ΗΠΑ. Σε καιρούς τρέλας, υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ".

"Αυτές οι αναφορές είναι αναληθείς φυσικά και ο πρόεδρος περνά την γιορτή της 4ης Ιουλίου με την οικογένειά του", ανέφερε το Foxnews.com στην ανακοίνωση με την οποία δήλωνε ότι ο λογαριασμός twitter του έχει δεχθεί επίθεση από χάκερς.

"Χάκερς έστειλαν πολλά κακόβουλα και αναληθή μηνύματα, ότι ο πρόεδρος Ομπάμα έχει δολοφονηθεί", πρόσθετε η ανακοίνωση. "Η επίθεση αυτή ερευνάται και ο Foxnews.com εκφράζει τη λύπη του για την ανησυχία που μπορεί να προκάλεσαν αυτά τα μηνύματα", επισημαίνεται.

Το λογαριασμό twitter του Foxnews.com παρακολουθούν περισσότεροι από 33.600 άνθρωποι, ενώ περισσότερες από πέντε ώρες αφού τα μηνύματα είχαν αναρτηθεί παρέμεναν στο twitter...

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: