Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ίντερνετ από… τα άστρα


Αν θέλετε αξιόπιστο σερφάρισμα σε υψηλές ταχύτητες, μην το ψάχνετε άλλο στη Γη. Στραφείτε προς τα αστέρια. Αποκτώντας μια σύνδεση δορυφορικού Ίντερνετ,
οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορο Διαδίκτυο… εξ ουρανού.

Μάλιστα, οι επιλογές τους έχουν πλέον πολλαπλασιαστεί, καθώς τρεις εταιρείες διαθέτουν ή αναμένεται να διαθέσουν σχετικές υπηρεσίες, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και ανεξάρτητα από το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο κάθε περιοχής.

Και αυτό γιατί το δορυφορικό Ίντερνετ προσφέρει πλήρη ανεξαρτησία από τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, καθώς δεν απαιτεί γραμμή σταθερού τηλεφώνου.

Επιπλέον, σας απαλλάσσει από δίκτυα καλωδίων, παρέχει μεγάλες ταχύτητες χωρίς περιορισμούς και μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και στις πιο δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, οι οποίες δεν διαθέτουν ευρυζωνικό Ίντερνετ.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν ένα δορυφορικό πιάτο στην ταράτσα του σπιτιού τους, καθώς επίσης και ένα δορυφορικό μόντεμ για να απολαμβάνουν πλοήγηση στα αγαπημένα τους sites , συνομιλίες στα κοινωνικά δίκτυα, να βλέπουν βίντεο ή να ακούν μουσική που έχουν κατεβάσει.

ΠΗΓΗ: tanea.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: