Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ψάχνει τούρτα για τον γάμο της



Μόλις τρεις εβδομάδες μένουν μέχρι το γάμο της Kim Kardashian με τον αγαπημένο της, Kris Humphries και το ζευγάρι προσπαθεί να ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες, έτσι ώστε όλα να είναι άψογα για τη μεγάλη ημέρα.


Η 30χρονη τηλεπερσόνα, ο αρραβωνιαστικό της και η μητέρα της βρέθηκαν σε γνωστό ζαχαροπλαστείο του Λος Άντζελες και δοκίμασαν τούρτες, προκειμένου να επιλέξουν την καλύτερη για τον γάμο.

Η Kim επέλεξε να φορέσει μια ασπρόμαυρη δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana, που συνδύασε άψογα με Cristian Louboutin γόβες, και έδειχνε με μεγάλη χαρά στη μητέρα της και τον Kris τις τούρτες που της άρεσαν.

Το ζευγάρι δοκίμασε τούρτες με γεύση βανίλια, λεμόνι και σοκολάτα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φάνηκε ευχαριστημένο με μία τούρτα που είχε γέμιση σοκολάτας.
Πηγη:zougla.gr

Η Kim και ο Kris δοκιμάζουν τις τούρτες

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: