Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Aπολαμβάνουμε χωρίς να ξοδευόμαστε!


Aπολαμβάνουμε χωρίς να ξοδευόμαστε!

Οι καιροί είναι χαλεποί μα η ζωή είναι μία και υπάρχουν κόλπα για να την απολαμβάνουμε χωρίς να ξοδευόμαστε και χωρίς να μας λείπει τίποτα.


Αντικαταστήστε τον καφέ στο χέρι με καφέ στο γραφείο

Είτε είστε φανατικές θαυμάστριες του φραπέ είτε έχετε ανάγκη από έναν περιποιημένο φρέντο για να ξεκινήσετε καλά τη μέρα σας οικονομική λύση υπάρχει: μια μικρή καφετιέρα εσπρέσο, από εκείνες που χρειάζονται μόνο ένα μάτι κουζίνας για να λειτουργήσουν (που σίγουρα διαθέτετε στο γραφείο σας) ή ένα μηχανάκι για φραπέ και τα υλικά για την κατασκευή του αγαπημένου σας καφέ θα σας εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα μέσα στην εβδομάδα. Για σκεφτείτε το: ακόμα και αν ο καφές που αγοράζετε κάνει μόλις 1,50 ευρώ αν το πολλαπλασιάσετε επί τις 20 μέρες που δουλεύετε το μήνα τα έξοδα του προϋπολογισμού σας θα μειωθούν κατά 30 ευρώ από τα οποία ελάχιστα θα ξοδέψετε για τα υλικά.

Μοιραστείτε το αυτοκίνητο

Και μαζί τα έξοδα του parking, της βενζίνης και της συντήρησης. Δεν έχετε κανέναν που να πηγαίνει την ίδια ώρα από σημείο που να είναι κοντά σας σε μέρος πλησίον της δουλειάς σας; Λύση υπάρχει. μπείτε στο www.carpooling.gr, στο www.car-sharing.gr ή στο www.sinepivatismos.gr και αναζητήστε κάποιον που ακολουθεί το δρομολόγιό σας, μοιραστείτε την οδήγηση και τα έξοδα και εξοικονομήστε χρήματα (και ενέργεια).

Μάθετε τα νέα online

Αντί να ξοδεύετε τα χρήματα που σπαταλάτε για να αγοράσετε κάθε μέρα την εφημερίδα σας -και να καταστρέψετε και ένα σωρό χαρτί βλάπτοντας και την οικολογική σας συνείδηση εκτός από την τσέπη σας- διαβάστε τα νέα στο internet. Προς το παρόν οι μεγαλύτερες ελληνικές εφημερίδες διαθέτουν την ύλη τους δωρεάν για τους online αναγνώστες τους. Και αν είστε πιο global αναγνώστης μπορείτε, επίσης, να προτιμήσετε και ξένα ειδησεογραφικά sites όπως το news.google.com και ένα σωρό άλλα.

Γεμίστε το ταπεράκι σας

Η πείνα σας κοστίζει κάτι τις παραπάνω στην τσέπη σας και, δυστυχώς, και στη σιλουέτα σας. Αντί να παραγγέλνετε φαγητό απ' έξω ή να ψωνίζετε διαρκώς από το κυλικείο της δουλειάς σας μπορείτε να περιορίσετε τα έξοδά σας φέρνοντας φαγητό (ακόμα και ένα σάντουιτς) από το σπίτι και να σώσετε και τη φόρμα σας αφού το φαγητό από τα χεράκια σας είναι σίγουρα πιο υγιεινό και με λιγότερες (αν το θέλετε) θερμίδες.
Πηγη:queen.gr-ourlife.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: