Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Η Κεφαλονιά της πήρε το μυαλό


H Kέιτ Μος επιθυμεί σφόδρα να πολιτογραφηθεί Κεφαλλονίτισσα. Η φρεσκοπαντρεμένη μούσα των μεγάλων σχεδιαστών πέρασε αξέχαστες διακοπές στο όμορφο νησί του Ιονίου
με τον σύζυγό της, τον αστέρα της ροκ Τζέιμ Χινκς. Μαγεύτηκε δε τόσο από τις ομορφιές του νησιού που ήδη μεσιτικό γραφείο ψάχνει κτήμα στις προδιαγραφές που ζήτησε προκειμένου να χτίσει μια μικρή βίλα.

Με το κότερο του φίλου της σερ Φίλιπ Γκριν η πανέμορφη Κέιτ και ο άντρας της έκαναν τον γύρο του νησιού και ανακάλυψαν μια παραλία στην οποία αγκυροβόλησαν Ηταν η παραλία στις Μηνιές, που απέχει μόλις 4 χλμ. από την πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι. Είναι μια παραλία με άμμο και καταγάλανα νερά, οργανωμένη, την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο πολλοί παραθεριστές για να απολαύσουν τα ήρεμα και καθαρά νερά της.

Σε κάποια απόσταση από την πλαζ το ζευγάρι απόλαυσε τα μπάνια του, έκανε τα μακροβούτια του και αντάλλαξε παθιασμένα φιλιά αδιαφορώντας για τους αδιάκριτους κολυμβητές , οι οποίοι προσέγγιζαν το σκάφος για να τους δουν από κοντά. Αυτά μας είπαν ντόπιοι που τους είδαν κάποια βράδια να βγαίνουν στο χωριό για περπάτημα.

Η Κέιτ ερωτεύτηκε το μέρος, όπως η ίδια είπε χαρακτηριστικά σε τοπικό παράγοντα, από τον οποίο ζήτησε να μεσολαβήσει ώστε να βρει ένα οικόπεδο στο γραφικό χωριό που της πήρε το μυαλό. Οπως μάθαμε, της έδειξαν κάποιον περιφραγμένο προς πώληση χώρο, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελε.

Η Κέιτ Μος ζήτησε στον άνθρωπό της όποια στιγμή κι αν βρεθεί αυτό που θέλει να την ειδοποιήσει έγκαιρα για να μη χάσει την ευκαιρία. Μα κι ένα άλλο χωριό της Κεφαλονιάς, το νοτιότερο, η Σκάλα, κέρδισε την Κέιτ Μος και τον Τζέιμς Χινκς. Εκεί οι δυο τους άραξαν και απόλαυσαν τα γαλανά νερά, αλλά δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον για αγορά οικοπέδου.

Ο γύρος της Κεφαλλονιάς ήταν το καλύτερο κομμάτι του γαμήλιου ταξιδιού για την Κέιτ Μος, όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε. Η 37χρονη Μος και ο 42χρονος Χινς, κιθαρίστας του συγκροτήματος The Kills, γνωρίστηκαν το 2007 και τέλεσαν τους γάμους τους αρχές Ιουλίου στην εκκλησία του χωριού Σάουθροπ, στη νότια Αγγλία.

ΠΗΓΗ: ESPRESSO

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: