Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Το Mission Impossible «χτυπά» για 4η φορά



Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που ο Ethan Hunt εισέβαλε στις κινηματογραφικές αίθουσες κυνηγώντας κακούς και σώζοντας τον κόσμο από την καταστροφή.
Όμως ο αγαπημένος ήρωας επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ, και έτοιμος να μας εντυπωσιάσει για ακόμη μια φορά με τα ριψοκίνδυνα κόλπα του.

Τι και αν σε έναν χρόνο ο Tom Cruise γίνεται 50 χρονών, ο επιτυχημένος ηθοποιός μπαίνει για τέταρτη φορά στο ρόλο του διάσημου πράκτορα στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία με τίτλο Mission: Impossible - Ghost Protocol, και το πρώτο Trailer ήδη κυκλοφορεί στο Ίντερνετ.

Όπως φαίνεται από τα πρώτα 2 και κάτι λεπτά, και σε αυτή την ταινία πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι εντυπωσιακές σκηνές με εκρήξεις και επικίνδυνα ακροβατικά σε μερικά από τα ψηλότερα κτήρια του κόσμου. Μάλιστα, σε μια σκηνή βλέπουμε τον Cruise να σκαρφαλώνει στο Burj Kahlifa στο Ντουμπάι, ύψους περίπου 610 μέτρων!


Η ταινία έχει γυριστεί σε Ντουμπάι, Πράγα, Μόσχα, Μουμπάι και Βανκούβερ με παραγωγό τον δημιουργό του Lost, J.J Abrams και σκηνοθέτη τον Brad Bird. Το Mission: Impossible - Ghost Protocol αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2011.
Πηγη:protothema.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: