Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας Ανεβαίνει ο υδράργυρος συνεχίζονται οι νεφώσεις


Στη βόρεια Ελλάδα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.


Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα βρέξει στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις. Στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία και την Κεντρική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια δυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και στην Κρήτη δυτικοί 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου

Πηγή: protothema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: