Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΡΕ


Πρακτικό και κομψό, το καρέ κάνει δυναμικό comeback και αποτελεί το απόλυτο hair trend της εποχής. Μια κουπ ιδανική καιγια ανέμελο, καλοκαιρινό styling.


Η Τζένιφερ Άνιστον έκοψε τα υπέροχα μαλλιά της σε ασύμμετρο καρέ και, εννοείται, όλος ο γυναικείος πληθυσμός του πλανήτη θα σκεφτεί τουλάχιστον να τη μιμηθεί. Οι τολμηρότερες –και κατά πολύ νεότερες– Έμα Γουάτσον και Μισέλ Γουίλιαμς προτίμησαν την πιο κοντή, à la garçon εκδοχή. Το καρέ ήρθε για να μείνει, εσύ απλά πρέπει να το προσαρμόσεις στο δικό σου στυλ.

Αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά, μια ξαφνική αλλαγή δεν είναι πάντα καλή απόφαση. Δοκίμασε αρχικά ένα μακρύ καρέ, ως τους ώμους, και στη συνέχεια τόλμησε κάτι πιο κοντό.

Μια ακόμη λύση για σταδιακή προσαρμογή στο κοντό μήκος είναι ένα ντεγκραντέ καρέ που αφήνει τα μπροστινά μαλλιά πιο μακριά και ανεβαίνει προς τα πίσω (στα γαλλικά ονομάζεται carre plongeant).

Αν επιλέξεις ένα κλασικό, γεωμετρικό καρέ, πρόσθεσε λίγες ανταύγειες στα μαλλιά σου για να μην είναι πολύ flat και ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.

Χρησιμοποίησε σπρέι φιξαρίσματος ή κερί για να τιθασεύεις καθημερινά τις τούφες που ξεφεύγουν από το τέλειο καρέ σου. Αν έχεις πολύ σγουρά μαλλιά, καλύτερα να μην επιλέξεις αυτό το στυλ, γιατί θα τα ταλαιπωρείς καθώς θα πρέπει να τα ισιώνεις διαρκώς για να φανεί η κουπ.

Πηγή: .madamefigaro.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: