Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Happy Birthday Mr Clooney!


Ο πιο σέξι άντρας της γενιάς του στις 6 Μαΐου κλείνει μισό αιώνα ζωής. Βλέποντας της φωτογραφίες μέσα από τις δεκαετίες,

 ο διάσημος ηθοποιός μοιάζει "σαν το παλιό, καλό κρασί"!  Κάθε χρόνος που περνάει τον κάνει πιο  όμορφο και γοητευτικό.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν πάντα ένας ωραίος άντρας. Τη δεκαετία του 80, όπως και πολλοί άλλοι, είχε υιοθετήσει το mullet λουκ (κοντά μαλλιά μπροστά, μακριά πίσω) αλλά -ευτυχώς!-  το 90 διορθώθηκε και απέκτησε ένα πολύ καλύτερο κούρεμα.

Από τότε μέχρι και σήμερα , ο Τζορτζ παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Χόλιγουντ.



TRIVIA

Το 1997 και το 2006 ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή, από το People Magazine. Tην ίδια χρονιά, ψηφίστηκε ως ο πιο καλοντυμένος τηλεοπτικός σταρ.

- Το 1989 παντρεύτηκε την 48χρονη σήμερα ηθοποιό Talia Balsam, με την οποία όμως χώρισε 4 χρόνια αργότερα.

- Έχει δηλώσει οτι δεν θα ξαναπαντρευτεί ποτέ και δεν θα κάνει παιδιά, όμως η Michelle Pfeiffer και η Nicole Kidman, στοιχημάτησαν κάποτε απο 10.000 δολάρια, ότι θα έχει αποκτήσει οικογένεια πριν κλείσει τα 40 του χρόνια. Ασφαλώς και οι δύο έχασαν το στοίχημα, και του έστειλαν απο μια επιταγή! Τότε ο George τους έστειλε πίσω τα χρήματα, στοιχηματίζοντας τα διπλά, οτι δεν πρόκειται να αποκτήσει παιδιά μέχρι τα 50 του!

- Για 18 χρόνια, είχε για κατοικίδιο ένα γουρουνάκι, τον Max, που του είχε χαρίσει η Kelly Preston. Ο Max πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο.

- Έκανε 5 οντισιόν για την ταινία του Ridley Scott «Θέλμα και Λουίζ», για τον ρόλο που τελικά κέρδισε ο Brad Pitt.

- Μετά απο ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Syriana, το 2005, υπέφερε απο πόνους στην πλάτη, πονοκεφάλους και απώλεια μνήμης. Η υγεία του αποκαταστάθηκε πλήρως, μετά απο αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη.

-Για την ερμηνεία του στην ταινία "Syriana", κέρδισε το πρώτο του Όσκαρ, για τον καλύτερο Β’ Ανδρικό Ρόλο. Η αμοιβή του για την ταινία "Syriana" ήταν 350.000 δολάρια, ενώ για το "Ocean’s Eleven" 20.000.000 δολάρια!



Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: