Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό


Από το 2002, όταν είχε κερδίσει με 2-1 τον Ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου έχουν περάσει εννιά ολόκληρα χρόνια. Τόσα δηλαδή όσα η ΑΕΚ αναζητά το πρώτο της τρόπαιο (!)
Και απέναντι στο αουτσάιντερ του τελικού Ατρόμητο (ΝΕΤ, 20:30) η Ένωση ελπίζει να δώσει τέλος σ’ αυτήν την … ξηρασία, που πλησιάζει πλέον τη μια δεκαετία…

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, βέβαια, δεν είναι μια αμελητέα ποσότητα, ούτε αρκείται σε μια απλή συμμετοχή στον τελικό του ΟΑΚΑ. Ο Ατρόμητος δεν έχει κατακτήσει ποτέ στην ιστορία του το τρόπαιο, όμως σε τέτοιες περιπτώσεις, ισχύει το, «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη».

Ο Δώνης, μάλιστα, ευελπιστεί να στεφθεί κυπελλούχος για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα, αφού τα είχε καταφέρει το 2007, όταν από τον πάγκο της Λάρισας είχε δει τους Θεσσαλούς να επικρατούν με 2-1 του Παναθηναϊκού.

Οι παίκτες του γνωρίζουν καλά πως ευκαιρίες σαν αυτή που θα έχουν στο ΟΑΚΑ δεν έρχονται συχνά και θα προσπαθήσουν να την αξιοποιήσουν. Οπως και να έχει, ωστόσο, η ΑΕΚ προβάλλει το φαβορί για την επικράτηση απέναντι σε μια ομάδα, την οποία νίκησε στις 3 Απριλίου στο ίδιο γήπεδο στο πρωτάθλημα (1-0 με Γκερέιρο στο 33) και έφερε 1-1 στο Περιστέρι σε μια αναμέτρηση με συγκλονιστικό φινάλε στις 5 Δεκεμβρίου (Αναστασάκος 89 – Μπλάνκο 85).

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ενώ όσο και αν φαίνεται περίεργο το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Δώνη! Ο Γρηγόρης Μάκος ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και είναι διαθέσιμος, όπως και ο Ισμαέλ Μπλάνκο, ο οποίος ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του και διεκδικεί μια θέση στην επίθεση από τον Ναμπίλ Μπαχά.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός αποστολής τον Σανέλ Γιάχιτς, όπως και τον Νέιθαν Μπερνς, ενώ εκτός έμειναν και οι Ντάντομο, Εντερ. Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργεας, Καράμπελας, Δέλλας, Ματέος (Μανωλάς), Ντιόπ, Μάκος, Μίτσελ (Καφές), Μπλάνκο (Μπαχά), Σκόκο, Λυμπερόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καμαρά, Τσαγκανόφσκι, Μπρίτο.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: