Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Άνοστα» νούμερα για τον Μποτρίνι


Πιο… ενδιαφέρουσες σκηνές και στιχομυθίες με περισσότερο «κεντρί» αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του νέου ριάλιτι μαγειρικής
“Botrini’s Project”, αφού η πρώτη «γεύση» μάλλον δεν συγκινεί τους τηλεθεατές.

Και το χθεσινό επεισόδιο, με τον Έκτορα Μποτρίνι να προσπαθεί να στήσει ένα νέο εστιατόριο από το μηδέν και μάλιστα με μαθητευόμενους που ουδεμία σχέση έχουν με την κουζίνα, κινήθηκε χαμηλά. Χαμηλά σε σχέση με το προηγούμενο τηλεοπτικό εγχείρημα του γνωστού σεφ (τον "Εφιάλτη στην κουζίνα") και χαμηλά συγκριτικά με το άλλο ριάλιτι μαγειρικής που εδώ και αρκετούς μήνες δικαιώνει τον Alpha για την επιλογή του.

Βάσει του πίνακα τηλεθέασης, χθες οι περιπέτειες του σεφ και των μαθητευόμενων του δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το 10% στο σύνολο (η εκπομπή άγγιξε με δυσκολία το 9,6%) ενώ στα δυναμικά κοινά, τα οποία παραδοσιακά αγαπούν τα μαγειρικά τηλεοπτικά προγράμματα τα ποσοστά έφτασαν το 12,6%.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, εκείνο που ακούγεται στον Alpha για το μοντάζ κάποιων εκπομπών (αντίστοιχα παράπονα είχαν διατυπωθεί και για το show της Άννας Βίοση που τελικά η πρεμιέρα του μετακινήθηκε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν) που δεν βοηθά την πλοκή και τις παράλληλες ανθρώπινες ιστορίες να αναπτυχθούν….

Πηγή: www.golema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: