Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Συλλαλητήρια για την Πρωτομαγιά - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν


Συλλαλητήρια έχουν προγραμματίσει ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά.


Στις 11 το πρωί της Κυριακής, στην πλατεία Κλαυθμώνος, θα πραγματοποιηθεί η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Στην πλατεία Αριστοτέλους και στην οδό Εγνατία, θα πραγματοποιηθούν τα δύο συλλαλητήρια για την Πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Κυριακής.

Στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους, θα ακολουθήσει πορεία, και το συλλαλητήριο θα ολοκληρωθεί με τις καθιερωμένες καταθέσεις στεφανιών, στο μνημείο των νεκρών καπνεργατών.

Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ

Συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη έχει προγραμματίσει και το ΠΑΜΕ. Στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση για τις 10 το πρωί στο Σύνταγμα, στον Πειραιά η συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί, στην πλατεία Κοραή, και στη Θεσσαλονίκη στις 10 το πρωί, στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Νωρίτερα την Κυριακή αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, τιμώντας τους αγώνες και θυσίες της εργατικής τάξης της χώρας μας για τα δικαιώματα των εργαζομένων και την 1η Μάη, θα καταθέσει στεφάνια στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής (στις 09:00) και στο Πολυτεχνείο (στις 8:15).

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις απο την τροχαία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο στην Αθήνα και στον Πειραιά, λόγω των συγκεντρώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Ειδικότερα, από τις 8 το πρωί θα πραγματοποιηθούν σταδιακά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα περιλαμβάνουν διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε δρόμους γύρω από την πλατεία Κλαυθμώνος.

Ανάλογα μέτρα θα ληφθούν από την Τροχαία τόσο στο Σύνταγμα, όσο και στη περιοχή του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Αλλαγές στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς

Ακινητοποιημένα θα μείνουν την Κυριακή 1η Μαΐου τα τρένα του OΣΕ, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος το Τραμ και ο Προαστιακός.

Το Μετρό θα κινηθεί από τις 9 το πρωί, έως και τις 9 το βράδυ. Ωστόσο, δε θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του αεροδρομίου.

Τα Τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Κανονικά θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Παράλληλα, 24ωρη απεργία πραγματοποιούν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου οι ναυτεργάτες.

Ανήμερα την Πρωτομαγιά απεργούν το σωματείο μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού και οι εργαζόμενοι στα ρυμουλκά, ενώ η ΠΝΟ πραγματοποιεί τετράωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Στην Θεσσαλονίκη, με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ την Πρωτομαγιά, καθώς οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: