Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Προ των πυλών το Mini Coupe!

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το νέο μοντέλο της Mini που θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο κοινό τον Σεπτέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Ο λόγος για το Coupe το οποίο είχε αποκαλυφτεί στην Γενεύη ως πρωτότυπο μαζί με το Roadster (το τελευταίο θα παρουσιαστεί στην ελβετική έκθεση το 2012). Το Coupe θα είναι αυτό μάλιστα που θα προηγηθεί καθώς θα λανσαριστεί στην αγορά στα τέλη του τρέχοντος έτους.


Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς η ειδοποιός διαφορά εντοπίζεται στο έντονα κεκλιμένο πίσω μέρος της οροφής που στο μεγαλύτερο μέρος της θα αποτελείται από κρύσταλλο. Θα υπάρχει πίσω αεροτομή που θα ενεργοποιείται αυτόματα ή χειροκίνητα ενώ στο εσωτερικό η διάταξη θα είναι διθέσια.
Τα μηχανικά μέρη θα προέρχονται από τις Cooper, Cooper S και JCW εκδόσεις ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα νέο turbo κινητήρα twin-scroll στα 1,5 lt καθώς και τους νέους τρικύλινδρους που θα εφοδιάζουν το νέο Mini που θα βασίζεται σε νέα πλατφόρμα (η οποία θα χρησιμοποιηθεί και στη νέα BMW σειρά 1 που θα είναι προσθιοκίνητη).

Πηγή:protothema.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: