Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Γράφουν ιστορία!

Στο πόδι το Περιστέρι και ο Βόλος. Ο Ατρόμητος και ο Ολυμπιακός Βόλου κοντράρονται σήμερα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού, κάτι που θα το πετυχαίνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.


Στο Περιστέρι ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί και όλοι από την διοίκηση της ομάδας περιμένει το δημοτικό Στάδιο της πόλης να γεμίζει από τους οπαδούς της ομάδας που θα προσπαθήσουν να ωθήσουν τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη.

«Για τους άλλους τρεις διεκδικητές του Κυπέλλου Ελλάδας, η κατάκτηση του τροπαίου είναι αυτοσκοπός, ενώ για εμάς αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση που είμαστε στην ημιτελική φάση του θεσμού. Σύμφωνα με το βαθμολογικό πίνακα αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που φαντάζει να είναι και το φαβορί», τόνισε χθες ο προπονητής του Ατρόμητου, ίσως σε μια προσπάθεια να αποφορτίσει τους παίκτες του από το άγχος που μπορεί να έχουν.

Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακό Βόλου έχουν επικρατήσει χαμηλότεροι τόνοι με τον Μάκη Κατσαβάκη να μιλά στους ποδοσφαιριστές του στην χθεσινή τελευταία προπόνηση και να στέκεται στη σημασία που έχει ο αγώνας για την ομάδα αλλά και την πόλη.

«Το παιχνίδι, το γνωρίζετε όλοι ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι κομβικό για την ιστορία του συλλόγου. Ξέρετε από μόνοι σας τι σημαίνει για όλη την πόλη», ήταν τα λόγια με τα οποία «έκλεισε» την ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Βόλου.

Οι πιθανές ενδεκάδες
Σε κάποιες αλλαγές στην 11άδά του Ατρόμητου ενδέχεται να προχωρήσει σήμερα ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Νεμπεγλέρα, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Εκτός αυτού δύο ποδοσφαιριστές διεκδικούν άλλη μια θέση. Οι Τάτος και Σαρμιέντο μάχονται για να ξεκινήσουν βασικοί στη μεσαία γραμμή, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Η πιθανή 11άδα που θα παρατάξει ο Γιώργος Δώνης:

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μιχαηλίδης. Στην άμυνα: Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι, Νάστος, Σκόνδρας. Στη μεσαία γραμμή οι: Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Τάτος (Σαρμιέντο). Στην επίθεση: Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος, Καμαρά.

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Μάκης Κατσαβάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μόνχε, ο οποίος έχει υποσεί θλάση στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και δεν είναι έτοιμος ακόμη. Η πιθανή 11άδα:

Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Ζαραδούκας, Σελεσι, Αλβάρες, Ακόστα, Καπετάνος, Ουμπίντες, Μπρέσκα, Σολάκης.

Προϊστορία – παράδοση
Στη Σούπερ Λίγκα οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο φέτος με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει το πάνω χέρι από τα αποτελέσματα. Οι Βολιώτες έχουν πάρει ισοπαλία 2-2 στην προηγούμενη επίσκεψή τους στο Περιστέρι, ενώ στον αγώνα στο γήπεδό τους είχαν νικήσει 2-0.

Στη Β’ Εθνική, οι δύο σημερινοί μονομάχοι έχουν συναντηθεί την αγωνιστική σεζόν 2008-9 με τον Ατρόμητο να νικά 2-0 στην έδρα του και στο Βόλο να παίρνει ισοπαλία 1-1.

Πηγή:sport-fm.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: