Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ο Αλμούνια στην Αθήνα


Ένα πρόσωπο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία της ελληνικής οικονομίας τα τελευταία χρόνια, αλλά γνωρίζει και πολλά «μυστικά» για τους χειρισμούς των κυβερνήσεων
Σημίτη και Καραμανλή, καθώς και για τα «πειραγμένα» στατιστικά στοιχεία, θα βρεθεί στην Αθήνα την Παρασκευή και το Σάββατο.

Ο λόγος για τον Επίτροπο Χοακίν Αλμούνια που επί προεδρίας Πρόντι στην Κομισιόν, αλλά και στην πρώτη θητεία Μπαρόζο, είχε υπό την ευθύνη του το πορτφόλιο της Οικονομίας.

Θεωρείται δε ως το πρόσωπο που κατόπιν κρυφής συμφωνίας Μπαρόζο-Καραμανλή είχε επιτρέψει στον κ. Αλογοσκούφη το κόλπο της απογραφής, ενώ για ένα μεγάλο διάστημα έκανε τα στραβά μάτια για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος, από τότε που άλλαξε πορτφόλιο, έχει αποφύγει με κάθε τρόπο να τοποθετηθεί για την ελληνική οικονομία τα χρόνια της θητείας του.

Ο κ. Αλμούνια, καθότι «σοσιαλιστής», έρχεται στην Ελλάδα για το Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Παρασκευή και Σάββατο και παρά τις αρκετές ακόμα παρουσίες είναι σαφές ότι θα αποτελέσει το πρόσωπο του διημέρου.

Πηγή: .real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: