Η ποπ σταρ φόρεσε σύνολα Mugler
Τα τρία σύνολα της Lady Gaga στην 53η τελετή απονομής των βραβείων Grammy την Κυριακή το βράδυ έφεραν την υπογραφή του οίκου MUGLER.
Η Gaga άλλαξε τρία σύνολα: ένα στην live εμφάνισή της, ένα ως καλεσμένη στο κοινό και ένα άλλο όταν ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο της για τον καλύτερο ποπ δίσκο της χρονιάς (βραβεύτηκε με τρία Grammy συνολικά).
Όλα τα κομμάτια που φορά η ίδια και η χορευτές της είναι MUGLER, σε συνεργασία με το Haus of Gaga τηςLady Gaga, η οποία σε συνέντευξή της, την επόμενη μέρα παραδέχτηκε ότι τα άλλαξε δύο ημέρες πριν τη μεγάλη βραδιά γιατί δεν της άρεσαν.
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Mugler, Nicola Formichetti σχεδίασε τα συγκεκριμένα σύνολα αποκλειστικά για την Lady Gaga.
Πηγή:stylista.gr




0 σχόλια: