Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Νέα δουλειά, νέοι κανόνες



Σε περίπτωση που, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η δική σας τύχη άλλαξε και μια νέα δουλειά είναι προ των πυλών, υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες, που θα κάνουν την επαγγελματική σας ζωή πιο εύκολη.


1. Είναι απολύτως λογικό για ένα χρονικό διάστημα στην αρχή να αισθάνεσθε έξω από τα νερά σας. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθήστε να αντισταθείτε στον πειρασμό να μπείτε αμέσως σε μια κλίκα ή να βρεθείτε εν μέσω κουτσομπολιών.

2. Όσο γνώστης του αντικειμένου κι αν είστε, είναι πιθανόν, η νέα εταιρία να έχει τους δικούς της εσωτερικούς τρόπους επικοινωνίας. Μη ντραπείτε να ρωτήσετε αν κάτι δε γνωρίζετε.

3. Πολλές φορές θα μπείτε στη λογική της σύγκρισης με την προηγούμενη δουλειά σας. Κρατήστε το για τον εαυτό σας. Δεν είναι ωραίο να ακούγεται η ατάκα: «στην προηγούμενη δουλειά μου το κάναμε έτσι, κι όχι έτσι».

4. Να ευχαριστείτε τους συναδέλφους που σας βοηθούν. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σας βοηθήσει με τα νέα σας καθήκοντα, οπότε κάθε φορά που κάποιος δείχνει καλή θέληση, να του το ανταποδίδετε.
Πηγη:nooz.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: