Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Απόψε τα βραβεία της 61ης Μπερλινάλε


Μέρα της απονομής σήμερα και φαβορί για τη Χρυσή Αρκτο του φετινού φεστιβάλ είναι δυο ταινίες: η ιρανική «Νάντερ και Σιμίν:
Ένας χωρισμός» του Ασγκάρ Φαραντί και η ουγγρική «Το άλογο του Τορίνο» του Μπέλα Ταρ. Στα φαβορί για ένα από τα βραβεία του φεστιβάλ είναι και η γερμανική «Αν όχι εμείς, ποιός;» του Αντρες Βίελ.

Η χθεσινή -τελευταία- μέρα του διαγωνιστικού τμήματος έκλεισε με την προβολή της συναρπαστικής ταινίας, «The Forgiveness of Blood», γύρω από μια βεντέτα, με φόντο τη σημερινή Αλβανία, του σκηνοθέτη Τζόσουα Μάρστον. Η ιστορία αρχίζει με μικροκαυγάδες μεταξύ δυο οικογενειών σε ένα καφενείο του χωριού αλλά παίρνει τραγικές διαστάσεις, μ' ένα φονικό.

Τις τελευταίες δέκα ημέρες το Βερολίνο είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα του κινηματογράφου με δεκαέξι ταινίες να διαγωνίζονται για την Χρυσή Άρκτο της 61ης Μπερλινάλε που θα απονεμηθεί στις 19 Φεβρουαρίου από την κριτική επιτροπή, πρόεδρος της οποίας είναι η Ιζαμπέλα Ροσελίνι.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: