Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Το Μεγάλο Κανάλι «κλέβει» σίριαλ που ήθελε ο ΑΝΤ1


ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 την περιμέναμε, στο Mega θα τη δούμε. Στη Μεσογείων και όχι στο Μαρούσι θα... χτιστεί τελικά το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου»,
κωμική σειρά στην οποία τρεις γενιές της ίδια οικογένειας αναγκάζονται να συγκατοικήσουν λόγω οικονομικής κρίσης. Παρότι οι συντελεστές είχαν δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1, το κανάλι του Αμαρουσίου «πάγωσε» τις συζητήσεις.

Βλέποντας ότι οι πιθανότητες να βρει η σειρά διέξοδο προς τον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 λιγοστεύουν, οι υπεύθυνοι της ΟΝ- Noir Productions αποφάσισαν να την προτείνουν και στο Mega, το οποίο άδραξε την ευκαιρία και «έκλεισε» το Σπίτι μου σπιτάκι μου», με σκοπό να το εντάξει στο πρόγραμμά του τον προσεχή Οκτώβριο.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού αποφάσισαν να κάνουν... extreme makeover στο «Σπίτι», προκειμένου να προσδώσουν στην παραγωγή τη σφραγίδα του Mega. Εκτεταμένες αλλαγές θα γίνουν τόσο στο αρχικό κάστινγκ, στο οποίο είχε καταλήξει η παραγωγή σε συνεργασία με τον ΑΝΤ1, αλλά πιθανότητα και στον τίτλο.

Ετσι σύμφωνα με πληροφορίες, αμφίβολο θεωρείται ανα θα διατηρήσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος. Στους ρόλους των παιδιών, ωστόσο, θα παραμείνουν ο Αποστόλης Τότσικας και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. To σενάριο υπογράφει η Ρένα Ρίγγα και την σκηνοθεσία ο Σπύρος Ρασιδάκης. Αφού ολοκληρωθούν μια σειρά αλλαγές που επιθυμεί το Mega, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο.

Το «ναι» της Ακρίτας στον Μπούτο

«Ναι» είπαν η Ελενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης στην πρόταση του Mega για επέκταση των «Μυστικών της Εδέμ» μέχρι τα Χριστούγεννα. Η πρόθεση των υπευθύνων του Μεγάλου Καναλιού – αποκάλυψε η Real Life την περασμένη εβδομάδα – δεν άργησσε να υλοποιηθεί.

Σε συνάντηση με το συγγραφικό δίδυμο, ο διευθυντής του σταθμού, Πέτρος Μπούτος, τους ζήτησε να γράψουν 40 επιπλέον επεισόδια, ώστε το φινάλε της σειράς να μετατεθεί κατά δύο μήνες, παίρνοντας κα’ αρχάς θετική απάντηση. Παράλληλα, η πρόταση αφορά και μείωση του κοστολογίου της σειράς, που θα επιτευχθεί με περικοπή στις αμοιβές όλων των συντελεστών.

Το Mega επιτυγχάνει έτσι διπλό κέρδος: μεταθέτει το κόστος των νέων καθημερινών σειρών στον προϋπολογισμό του 2012 και εξασφαλίζει δυνατό lead in για το δελτίο του και την επόμενη σεζόν.

ΠΗΓΗ: Real news
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: