Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Delivery στις φυλακές της Μόσχας


Οι κρατούμενοι σε φυλακές της Μόσχας θα μπορούν να απολαμβάνουν σοκολάτες, αλλά και να δέχονται δώρα και...
παιχνίδια μέσα στο κελί της φυλακής κατόπιν παραγγελίας της οικογένειας ή των φίλων τους μέσω ενός διαδικτυακού καταστήματος, ανακοίνωσε χθες Κυριακή ο επικεφαλής των φυλακών της πόλης.

Ο Βίκτορ Ντεζούροφ είπε ότι το νέο ιντερνετικό κατάστημα έχει αποδειχτεί πολύ δημοφιλές εδώ και έναν μήνα που λειτουργεί καθώς δέχεται κατά μέσον όρο 180 παραγγελίες την ημέρα.

"Οι συγγενείς των κρατουμένων επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας...Στη συνέχεια οι υπάλληλοί μας συμπληρώνουν την φόρμα με την παραγγελία και στέλνουν (τα προϊόντα) στα κελιά της φυλακής μέσα σε τρεις ημέρες", είπε ο Ντεζούροφ, ο οποίος προίσταται του παραρτήματος της Μόσχας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φυλακών.

Εκτός από μία μεγάλη γκάμα τροφίμων -μεταξύ των οποίων φρέσκα φρούτα και εννέα διαφορετικοί τύποι τυριών- το διαδικτυακό κατάστημα προσφέρει στους συγγενείς των κρατουμένων τη δυνατότητα να στείλουν στους αγαπημένους τους στην φυλακή αντίτυπα από τη Βίβλο, το Κοράνι ή τον ρωσικό ποινικό κώδικα. Ενώ επιτρέπονται οι παραγγελίες για 21 διαφορετικές μάρκες τσιγάρων, δεν επιτρέπεται η παραγγελία αλκοολούχων ποτών.

Όπως πρόσθεσε ο Ντεζούροφ, οι διαδικτυακές αγορές θα επεκταθούν σύντομα και στις επτά φυλακές της πόλης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: