Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

"Δεν θα εγκαταλείψω τη χώρα μου"


Η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, η οποία κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας, απέκλεισε την πιθανότητα να καταφύγει στο εξωτερικό, μολονότι ένας από τους στενούς συνεργάτες της ζήτησε και έλαβε πολιτικό άσυλο στην Τσεχία.


"Δεν θα εγκαταλείψω τη χώρα μου. Να μην περιμένουν τέτοια χαρά", είπε η Τιμοσένκο βγαίνοντας από τη γενική εισαγγελία του Κιέβου όπου της γνωστοποιήθηκαν στοιχεία των υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται. "Θα έρθει ο καιρός και θα φύγουν αυτοί επειδή διαπράττουν πραγματικά εγκλήματα", τόνισε, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της.

Η Τιμοσένκο κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας στο πλαίσιο της έρευνας για την κακοδιαχείριση των 380 εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε το Κίεβο από την πώληση δικαιωμάτων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα την εποχή που ήταν πρωθυπουργός, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Την περασμένη εβδομάδα οι τσεχικές αρχές παραχώρησαν πολιτικό άσυλο στον πρώην υπουργό Οικονομίας, Μπόγκνταν Ντανιλίτσιν, ο οποίος κατηγορείται επίσης για κατάχρηση εξουσίας. Άλλοι δύο πρώην υπουργοί έχουν συλληφθεί από τις ουκρανικές αρχές.

Πηγή: .real.gr/
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: