Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Το μυστικό της επιτυχίας


Πολλές γυναίκες, λόγω της πίεσης για να πετύχουν και να ανελιχθούν επαγγελματικά, ξεχνούν τον βασικό τους ρόλο, ότι πάνω απ’ όλα είναι γυναίκες.
Έτσι, αρκετές φορές συμπεριφέρονται σαν άντρες γιατί πιστεύουν ότι αυτό είναι το μυστικό για να παραμείνουν στην κορυφή.

Ωστόσο, έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail, τις διαψεύδει αποκαλύπτοντας πως το πραγματικό μυστικό της επιτυχίας είναι... η θηλυκότητα!

Συνήθως, οι γυναίκες χρησιμοποιούν ένα πιο σκληρό και επιθετικό τρόπο επικοινωνίας που απ’ ό,τι φαίνεται δεν τις βοηθά και τόσο. Αντίθετα, βγαίνουν χαμένες.

Ειδικοί επιστήμονες εξέτασαν τη συμπεριφορά 80 νέων ανδρών και γυναικών σε τυχαία χρονική στιγμή και έπειτα από οκτώ χρόνια, οι ερευνητές ήρθαν ξανά σε επαφή με τα συγκεκριμένα άτομα. Διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που είχαν επιθετική συμπεριφορά δεν μπόρεσαν να λάβουν μία υψηλόβαθμη θέση, ενώ αυτές που είχαν μια πιο διαλλακτική και ναζιάρικη συμπεριφορά είχαν και καλή επαγγελματική πορεία.

Ειδική γιατρός που συμμετείχε στην έρευνα, δήλωσε: «Αν μια γυναίκα επιλέξει να συμπεριφερθεί με σοβαρό επιθετικό τρόπο, όπως ένας άντρας, μπορεί να καταστρέψει μόνη της τις πιθανές ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη, ακόμη και αν έχει όλες τις προϋποθέσεις».

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: