Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Μενεγάκη: Θα με ρωτάς, όταν κανονίζεις με την πρώην

Οι λιγοστοί επιβάτες του πλοίου που εκτελούσε το δρομολόγιο για Μαρμάρι την περασμένη Παρασκευή, έγιναν μάρτυρες ενός «θερμού» επεισοδίου μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου.


Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, όπως αναφέρει δημοσίευμα περιοδικού, καβγάδισαν άγρια πάνω στο πλοίο και αφορμή ήταν η πρώην σύντροφος του Ματέο, Δωροθέα Μερκούρη.

Παρά το γεγονός ότι η Ελένη διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τη Δωροθέα, την οποία , μάλιστα είχε καλέσει πρόσφατα στο πλατό της εκπομπής της, φαίνεται πως ενοχλήθηκε ιδιαίτερα όταν έμαθε από δημοσιεύματα ότι η ηθοποιός σκοπεύει να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άχλα, ως καλεσμένη του Ματέο.


Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, η Ελένη ζήτησε από τον Ματέο να βγουν λίγο έξω από την καμπίνα του πλοίου, για να μιλήσουν μακριά από τα παιδιά, τα οποία τους συνόδευαν.

Η παρουσιάστρια του ζήτησε να την ενημερώνει, προτού προβεί σε τέτοιες προτάσεις και εκείνος την διαβεβαίωσε ότι θα το είχε κάνει, αν πίστευε ότι θα την πείραζε.

Εκείνο που ουσιαστικά ζήτησε η Ελένη είναι να υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ τους, ώστε να μην μαθαίνει κάποια πράγματα από άλλες πηγές.

Η συζήτηση τους, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, διεξήχθη σε πολύ υψηλούς τόνους και πολλοί ήταν εκείνοι που ένιωσαν έκπληξη, βλέποντας το πιο διάσημο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ να τσακώνεται.

ΠΗΓΗ: CIAO
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: