Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Κίτρινη κάρτα Παπανδρέου σε Πάγκαλο


Αυστηρή προειδοποίηση απεύθυνε προς τον Θ. Πάγκαλο ο Πρωθυπουργός κατά την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. «Να ακολουθείτε επ’ ακριβώς ό,τι λέει ο Υπουργός Οικονομικών, ή τις δικές μου δημόσιες δηλώσεις»


Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι δηλώσεις υπουργών που αφορούν το χρέος και την δανειοδότηση της χώρα μας υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τ6ις εκμεταλλευτούν οι διεθνείς αγορές. Ο Θ. Πάγκαλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε προτείνει η επιμήκυνση της αποπληρωμής να αφορά ολόκληρο το χρέος. Η δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και ο θόρυβος που προκλήθηκε έκαναν τον Πρωθυπουργό να απευθύνει αυστηρές συστάσεις.

« Πρέπει λοιπόν, εμείς να είμαστε προσεκτικοί, προσεκτικότατοι στο τι λέμε, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα θέματα δανειοδότησής μας. Και θα ήθελα γι' αυτά, να ακολουθείτε επ’ ακριβώς ό,τι λέει ο Υπουργός Οικονομικών, ή τις δικές μου δημόσιες δηλώσεις. Αλλιώς, παρότι μπορεί να είναι όλα συζητήσιμα, μπορεί να παρεξηγηθούν» και πρόσθεσε ο Γιώργος Παπανδρέου κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου «οι αγορές έχουν την τάση, θα έλεγα, να προεξοφλούν κάθε τι το πιθανά αρνητικό και να αποδομούν κάθε τι που οι ίδιες θεωρούν ως θετική εξέλιξη».

Λίγο αργότερα μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο Υπουργός Οικονομικών τόνιζε χαρακτηριστικά πως την οικονομική πολιτική την εφαρμόζει ο ίδιος και ο Πρωθυπουργός

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: