Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Κριστιάν Ρονάλντο: "Εννοείται πως αλλάζω πάνες"

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, αλλά σαν νέος χαζομπαμπάς ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) δεν φοβάται να λερώσει τα χέρια του!


Ο άσσος της Ρεάλ Μανδρίτης αποκάλυψε πως δεν ντρέπεται να αλλάξει τις πάνες του νεογέννητου γιου του! Φυσικά, την ευθύνη για το μεγάλωμα του μικρού έχει η μητέρα του άσσου Ντολόρες (Dolores Aveiro) αλλά και ο 25χρονος ποδοσφαιριστής προσπαθεί μεταξύ των επαγγελματικών του υποχρεώσεων να είναι όσο πιο σωστός πατέρας μπορεί!
Ο Ρονάλντο τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του στην ισπανική καθημερινή εφημερίδα "Marca" πως τώρα που έγινε πατέρας είναι πιο υπεύθυνος και ελπίζει μάλιστα ο γιόκας του να ακολουθήσει τα χνάρια του και να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής:

"Θα ήθελα να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει. Ο γιος μου θα γίνει αυτό που θέλει εκείνος".

Μιλώντας για πρώτη φορά για τη ζωή του και το ρόλο του πατέρα, ο Ρονάλντο τόνισε:

"Φυσικά αλλάζω και πάνες. Δεν είναι το καλύτερο μου αλλά το κάνω! Σίγουρα ένα παιδί επηρεάζει πολλές πτυχές της ζωής σου. Αποκτάς μια άλλη ευθύνη. Εγώ αισθάνομαι ανακουφισμένος που όλα πηγαίνουν καλά στη ζωή μου: οι φίλοι, η οικογένεια, η ομάδα μου. Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω δυναμικά".

Αυτή τη στιγμή, που οι υποχρεώσεις του Κριστιάν είναι μεγάλες, την 55χρονη μητέρα του βοηθούν στην ανατροφή του γιου του, οι δύο αδερφές του, η 33χρονη Κάτια και η 35χρονη Έλμα. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ρονάλντο junior έγινε στις 8 Δεκεμβρίου στο γήπεδο όπου ο μικρός παρακολουθούσε τον διάσημο μπαμπά του από την εξέδρα του σταδίου Μπερναμπέου. Τον junior πρόσεχε η γιαγιά του και ο σύντροφός της Χοσέ Αντράντε (Jose Andrade). Ο Ρονάλντο σκόραρε εκείνη τη μέρα και βυζαίνοντας το δάχτυλό του, αφιέρωσε το γκολ στο μικρό, δείχνοντας προς το μέρος του!

Όσο για το μέλλον του Κριστιάν ως συζύγου, στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παντρευτεί μια μέρα τη 24χρονη Ρωσίδα αγαπημένη του και διάσημο μοντέλο Ιρίνα Σέικ (Irina Shayk):

"Ίσως μια μέρα να γίνει και αυτό. Τώρα είναι πολύ νωρίς να πω κάτι"!

Ο Ρονάλντο που είχε τη φήμη του απόλυτου γυναικά μας εξέπληξε όταν στις 3 Ιουλίου του 2010 ανακοίνωσε στο Twitter, το Facebook και την επίσημη ιστοσελίδα του ότι έγινε μπαμπάς ενός μικρού αγοριού.

Η ταυτότητα της μητέρα δεν έγινε γνωστή αλλά όπως φαίνεται ο σταρ του ποδοσφαίρου την πλήρωσε με το ποσό των £10 εκατομμυρίων (σχεδόν €12 εκατομμύρια) για να του παραδώσει το παιδί και να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Πρόσφατα, η κοπέλα φαίνεται πως μετάνιωσε για την πράξη της και θέλησε να διεκδικήσει και πάλι το παιδί της δίνοντας πίσω τα χρήματα.

Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: