Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4


ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4

Σανκαρέ και Ούμπιντες πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ και ο εξαιρετικός Ολυμπιακός Βόλου έφυγε νικητής (με το εντυπωσιακό 4-0 επί της αγνώριστης ΑΕΚ) από το ΟΑΚΑ για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Μόνχε και Καπετάνος ολοκλήρωσαν τον ιστορικό θρίαμβο των Θεσσαλών.
Εικόνα αγώνα

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό περίμενε και άφησε την πρωτοβουλία στον αντίπαλο. Εκεί κύλησαν όλα ιδανικά. Κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου οι συνθήκες και τα δεδομένα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Η ΑΕΚ έπρεπε να κυριαρχήσει στο δημιουργικό κομμάτι και να βρει λύσεις μέσα από τις συνεργασίες των επιτελικών Σκόκο-Λυμπερόπουλου-Λαγού με τον Μπλάνκο, που ήταν τοποθετημένος στην κορυφή της επίθεσης. Αυτό δεν έγινε λόγω της κάκιστης παρουσίας των μεσοεπιθετικών ατού της ΑΕΚ.

Όμως, επειδή δεν συνέβη μόνο η ήττα της ΑΕΚ αλλά και η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να αναφέρουμε ότι Θεσσαλοί με άψογες αποστάσεις στις γραμμές τους, εξαιρετική κάλυψη των χώρων και ισορροπία στον τρόπο που αμύνονταν και στον τρόπο που έβγαιναν στην επίθεση, κατάφεραν και έστησαν το δεύτερο πάρτι τους μέσα στο ΟΑΚΑ στην ίδια σεζόν (0-1 τον Παναθηναϊκό στις 18 Δεκέμβρη).

Αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές του πρώτου μέρους της παράστασης, για την εξαιρετική ομάδα του Σάκη Τσιώλη, ήταν οι Σανκαρέ και Ούμπιντες, όπως και στον αγώνα του πρώτου γύρου. Σενεγαλέζος και Αργεντινός νίκησαν το Σάχα και μέσα σε επτά λεπτά (από το 12' μέχρι το 19') μετέτρεψαν το 0-0 σε 0-2.

Σα να μη έφταναν τα γκολ του Ολυμπιακού Βόλου ήρθε και ο τραυματισμός του Δέλλα (θλάση) για να αλλάξει τα αμυντικά πλάνα του Χιμένεθ και να παίξει η ΑΕΚ με δίδυμο ανάγκης στα στόπερ, τους Γιάχιτς και Νασούτι. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ δε βρήκε τρόπο για να φτάσει κοντά στον Γιακούποβιτς και να μειώσει και οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το ρεσιτάλ δημιουργίας και ευστοχίας.

Ο Μπρέσκα μοίρασε δύο ασίστ σε Μόνχε και Καπετάνο και ο Ολυμπιακός Βόλου ξεπέρασε τη νίκη του Πανθεσσαλικού στον πρώτο γύρο (3-1). Το τελικό 0-4 συνόδευσαν χειροκροτήματα από τους φίλους της ΑΕΚ για την ομάδα του Τσιώλη και αποδοκιμασίες προς τους παίκτες των κιτρινόμαυρων.

Κλειδί αγώνα

Τα πολλά λάθη των αμυντικών μέσων της ΑΕΚ και η πίεση που ασκούσαν οι μέσοι του Ολυμπιακού Βόλου αποτέλεσαν την αφετηρία των υποδειγματικών αντεπιθέσεων της ομάδας του Τσιώλη, δύο από τις οποίες κατέληξαν γκολ.

MVP

Ο Κώστας Καπετάνος. Με αθόρυβη δουλειά για ακόμη έναν αγώνα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Με το γκολ του στο 81ο λεπτό επιβραβεύτηκε για το φοβερό 90λεπτο που έκανε.

Αδύναμος κρίκος

O Ντιόπ έκανε πολλά λάθη και έχανε την μπάλα αφήνοντας εκτεθειμένη την άμυνα.


Το live του αγώνα:

10ο λεπτό: Κεφαλιά του Μόνχε από τη μικρή περιοχή, ο Σάχα αποκρούει σε κόρνερ.

11ο λεπτό, ΓΚΟΛ (0-1): Κόρνερ του Καπετάνου, άστοχη έξοδος του Σάχα, ο Σανκαρέ με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Δείτε εδώ το γκολ του Ολυμπιακού Βόλου.

18ο λεπτό: Σουτ Καπετάνου έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σάχα.

19ο λεπτό, ΓΚΟΛ (0-2): Αντεπίθεση του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Καπετάνος την κατάλληλη στιγμή πασάρει -αν και πεσμένος- στον Ουμπίντες. Ο Αργεντινός προλαβαίνει την έξοδο του Σάχα και σκοράρει. Δείτε εδώ το 0-2.

22ο λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Δέλλας αποχωρεί τραυματίας και τη θέση του παίρνει ο Αργυρίου, ο οποίος τοποθετείται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Γιάχιτς θα παίξει ως στόπερ μαζί με το Νασούτι. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ για τον Δέλλα κάνουν λόγο για θλάση στο δικέφαλο. Αυτό διογκώνει το πρόβλημα του Χιμένεθ για το κέντρο άμυνας, με δεδομένο ότι θλάση στο δικέφαλο έχει και ο Μανωλάς. Δείτε εδώ τον τραυματισμό του Δέλλα.

24ο λεπτό: Εκτέλεση φάουλ του Σκόκο, κεφαλιά του Μπλάνκο, η μπάλα θα περάσει άουτ.

26ο λεπτό: Μακρινό σουτ Σκόκο, άουτ. Δείτε εδώ τη φάση.

43ο λεπτό: Ο Γιακούποβιτς με εξαιρετικό τρόπο απομακρύνει σε κόρνερ την κεφαλιά του Γιάχιτς.

Έξω φρενών είναι ο Μανόλο Χιμένεθ με τον διαιτητή Μάνταλο. Ο Ισπανός προπονητής διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης για τις αποφάσεις του, την ώρα που οι ομάδες εισέρχονται στο γήπεδο για το δεύτερο μέρος.

46ο λεπτό: Κόρνερ του Λεονάρντο, κεφαλιά του Νασούτι, μπλοκάρει άνετα ο Γιακούποβιτς. Δείτε εδώ τη φάση.

53ο λεπτό: Σέντρα του Λυμπερόπουλου στο κέντρο άμυνας του Βόλου, ο Μπλάνκο θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να πηγαίνει στην αγκαλιά του Γιακούποβιτς.

58ο λεπτό: Σουτ του Σκόκο με τον Γιακούποβιτς να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνει σε κόρνερ.

61ο λεπτό, ΓΚΟΛ (0-3): Ιδανική αντεπίθεση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Μπρέσκα να κάνει κούρσα από τη δεξιά πλευρά. Ο Σλοβάκος την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μόνχε και ο Αργεντινός μόνος με τον Σάχα πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ. Δείτε εδώ το 0-3.

80ο λεπτό, ΓΚΟΛ (0-4): Ακόμη μία ωραία ασίστ του Μπρέσκα, αυτή τη φορά προς τον Καπετάνο, με τον Έλληνα μέσο να σημαδεύει την απέναντι γωνία του Σάχα και να σκοράρει ένα πολύ ωραίο γκολ. Δείτε εδώ το γκολ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.ΜΑΝΤΑΛΟΣ
ΒΟΗΘΟΙ: Χ.ΜΠΑΛΤΑΣ, Χ.ΜΑΓΙΑΝΝΗΣ
Πηγη:cosmo.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: