Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Half Note Swing, jazz και... Broadway

http://trelogaidouri.blogspot.com/

Σουίνγκ τζαζ με ολίγον από Broadway αλλά και acid jazz, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του κλαμπ Half Note, τις προσεχείς ημέρες. Ηδη στην σκηνή του τζαζ κλαμπ έχουν ανέβει και θα παραμείνουν εκεί, κάθε βράδυ, έως τις 6 Ιανουαρίου, η τραγουδίστρια Quinn Lemley και τα ... αγόρια της, ήτοι οι Her Boys ενώ θα ακολουθήσει ο James Taylor με το κουαρτέτο του.


Με τον αέρα και την άνεση μιας γνήσιας ντίβας αλλά και το χιούμορ που προσιδιάζει στο ρόλο της, η Quinn Lemley έχει φτιάξει μια γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή εικόνα στον κόσμο – και ιδιαίτερα σ’ εμάς, όπως δείχνουν οι συχνές της εμφανίσεις στην Ελλάδα. Εχοντας κάνει μια προσέγγιση της δουλειάς της Rita Hayworth με το περίφημο «The Heat is On», η Quinn επανέρχεται στο Half Note παίζοντας και κομμάτια από την καινούργια της παραγωγή «From Burlesque to Broadway», δίνοντας στο γύρισμα της χρονιάς το lounge άρωμα ενός γνήσιου light jazz καμπαρέ με λίγο από Broadway. Στις εμφανίσεις της η Quinn Lemley αναβιώνει τις θρυλικές φιγούρες του παλιού Χόλυγουντ και, παράλληλα, μια σειρά από κλασικές και αθάνατες επιτυχίες των δεκαετιών του ’30, του ’40 και του ’50.

Από τις 7 έως και τις 13 Ιανουαρίου, η μουσική κατάσταση στο Half Note, αλλάζει. Ο James Τaylor, στο όργανο hammond με την συνοδεία τριών μουσικών και της Yvonne Yanney στο τραγούδι, παρουσιάζουν ένα γκρούβι πρόγραμμα πάνω στην σόουλ τζαζ και τα hits των παλιών σάουντρακ Το JTQ (James Taylor Quartet) ξεκίνησε με το «Mission: Impossible» και, στη συνέχεια, άρχισε να φτιάχνει όλα εκείνα τα dance κομψοτεχνήματα που το έφεραν στην πρώτη γραμμή των βρετανικών κλαμπ.

info

Πληροφορίες-Κρατήσεις 210 9213310 www. halfnote.gr

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Δευτέρα έως Σάββατο ώρα έναρξης 22:30, Κάθε Κυριακή ώρα έναρξης στις 21:00
Πηγη:tovima.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: