Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

F1 επινίκια Άλωσε το Βερολίνο ο Φέτελ!


Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ έδωσε χτες μια μοναδική παράσταση για τους συμπατριώτες του στο Βερολίνο μπροστά στο ιστορικό σύμβολο της πόλης την πύλη του Βραδεμβούργου.

Πρόκειται για ένα ιστορικό μνημείο που κατασκευάστηκε το 17ο αιώνα. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας και πάνω του φέρει το άγαλμα της θεάς Νίκης.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ίσως πιο αλληγορικός συμβολισμός σ’ αυτή τη φωτογραφία με το νεαρό Γερμανό πρωταθλητή να πανηγυρίζει στην πρωτεύουσα της χώρας του μπροστά στους συμπατριώτες του, στην ιστορική πύλη με φόντο το άγαλμα της νίκης. Μιας νίκης τη χαρά της οποίας δείχνει να απολαμβάνει όσο τίποτα ο Φέτελ: «Πάντοτε ήθελα να βρεθώ ένα Σάββατο στους δρόμους του Βερολίνου με μονοθέσιο F1. Είναι ο τρόπος που επέλεξα να πω ευχαριστώ στους οπαδούς μου στη Γερμανία για την υποστήριξη και την αφοσίωσή τους καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Ο Φέτελ που στα 23 του χρόνια έγινε ο νεώτερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία της F1 οδήγησε την πρωταθλήτρια RB6 σε μια απόσταση 500 μέτρων και γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες Γερμανούς που είχαν συγκεντρωθεί για να τον χειροκροτήσουν. Όταν δε έκανε τα απαραίτητα «ντόνατς» έγινε κυριολεκτικά χαμός!

Σήμερα ο Φέτελ αγωνίζεται στο Ντίσελντορφ στον αγώνα των πρωταθλητών "Race of Champions

Πηγή: protothema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: