Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή ο καιρός


Για σήμερα Τετάρτη στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία, στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.


Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα στα βόρεια για πρόσκαιρη βροχή. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, Πέμπτη στη δυτική Ελλάδα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις και από το μεσημέρι ηλιοφάνεια. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα δυτικά νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα επικρατήσουν άνεμοι βόρειων διευθύνσεων 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: