Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Νέα γυναίκα, μόνη, αλλά ψάχνει;


Την κοιτάς. Σε κοιτάει. Σου αρέσει. Της αρέσεις; Σας δείχνουμε πως να ανακαλύψεις αν είναι ελεύθερη και διαθέσιμη.

Φαντάσου έναν κόσμο όπου όλες οι ελεύθερες γυναίκες θα είχαν ένα διακριτικό «Ε» πάνω από το κεφάλι τους, που θα δήλωνε ότι...
είναι διαθέσιμες σε όποιον προσπαθούσε να τις προσεγγίσει. Αυτό, δε θα έκανε τον κόσμο ακόμα καλύτερο; Ούτε παρεξηγήσεις, ούτε στραβοκοιτάγματα, ούτε εσωτερικές αναζητήσεις του τύπου «είναι ή δεν είναι ελεύθερη». Επειδή όμως ο ιδανικός κόσμος απέχει πολύ από εμάς, θα πρέπει να ανακαλύψεις αν το κορίτσι απέναντι είναι διαθέσιμο βάσει άλλων μεθόδων.

Διαθέσιμη ή όχι;
Eπειδή λοιπόν δεν υπάρχει κάποιο διακριτικό σημάδι, όπως προανέφερα, για να καταλάβεις αν ο στόχος σου είναι ελεύθερος, θα πρέπει να γίνεις, για λίγο, ντετέκτιβ. Να θυμάσαι πάντα πως δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις από μία και μόνο κίνηση αν είναι ελεύθερη, εκτός αν σου το πει η ίδια (που δεν το βλέπω να γίνεται). Θα πρέπει να αναζητήσεις πολλά στοιχεία για να ανακαλύψεις την αλήθεια.

Αποτέλεσμα θετικό: Είναι αδέσμευτη
Σε κοιτάζει συνέχεια
Υπάρχει μια μικρή διαφορά ανάμεσα σε μία ελεύθερη γυναίκα και σε μία serial flirter (η serial flirter συνήθως έχει γκόμενο, αλλά το μάτι της παίζει παράλληλα). Αν δεν είναι από τους ανθρώπους εκείνους που χαζεύουν τους ανθρώπους για τους δικούς τους λόγους, τότε η οπτική επαφή σας θα είναι έντονη, καθώς είναι πολύ πιθανό να έχει βγει κι εκείνη σεργιάνι προς αναζήτηση συντρόφου. Οι δεσμευμένες δε μπαίνουν στη διαδικασία να χαζέψουν γύρω γύρω, εκτός αν αναζητούν κάποιον γνωστό τους.

Σε κοιτάζει και χαμογελάει
Το πρώτο βήμα έγινε. Σε κοίταξε κι αυτό είναι σημάδι ενδιαφέροντος. Για να σε προσελκύσει κοντά της, το πιο πιθανό είναι ότι θα σου χαμογελάσει κιόλας. Μην πας αμέσως. Μπορεί απλά να είναι ευγενική. Αν συνεχίζει να το κάνει, τότε όρμα.

Μιλάει σε όποιον άντρα βρεθεί δίπλα της
Αν τη δεις να μιλάει σε όποιον άντρα περάσει από δίπλα της, τότε αυτό δύο πράγματα σημαίνει. Ή ότι είναι τσουλάκι ή ότι είναι ανοιχτή σε συζητήσεις και γνωριμίες. Εκτός αν όλο το bar είναι γεμάτο γνωστούς της, που μόνο αν ήταν η ιδιοκτήτρια θα το καταλάβαινε, αλλά και πάλι. Αφού μιλάει με τους άλλους, θα μιλήσει και με σένα. Αν έχει μάλιστα και δικό της bar, ακόμα καλύτερα.

Κοιτάζει άλλα ζευγάρια με θλίψη
Μάλλον έχει καιρό να κάνει σχέση. Τόσο, που ούτε που θυμάται πως είναι να έχεις σύντροφο. Με αυτήν έχεις εγγυημένα αποτελέσματα και επιτυχία.

Η γλώσσα του σώματός της τα λέει όλα
Αν το παιχνίδι του έρωτα το παίζεις στα δάχτυλα, τότε γνωρίζεις ότι η γλώσσα του σώματος, μπορεί να αποκαλύψει πολλά για έναν άνθρωπο, πόσω μάλλον για το αν μια γυναίκα έχει σχέση ή όχι. Από το παίξιμο των μαλλιών μέχρι το φιλικό άγγιγμα σε άλλους άντρες. Αν μαζέψεις αρκετό θάρρος και την πλησιάσεις, προσπάθησε να καταλάβεις τι σου λέει με το σώμα της:
Κάθεται με την πλάτη στον τοίχο κι έχει τα χέρια της σταυρωμένα: «Ούτε που να το σκεφτείς.»
Ακουμπά τον ώμο ή το πόδι σου ελαφρά, ή χαϊδεύει το χέρι της (θέλει να αγγίξει εσένα): «Ας συνεχίσουμε αυτή την ενδιαφέρουσα συζήτηση.»

Είναι κουτσομπόλα
Αλλά μόνο για τον εαυτό της. Έχετε αρχίσει τη συζήτηση και μέσα σε δέκα λεπτά νιώθεις ότι μπορείς να μαντέψεις ακόμα και τι εσώρουχο φοράει. Απ’ ό,τι φαίνεται είναι φιλική, έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και θέλει να της τον γεμίσεις εσύ.

Κι άλλα σημάδια ότι είναι ελεύθερη
Μπορεί να χρειαστεί να περάσουν περισσότερες από μία τυχαίες συναντήσεις σας για να καταλάβεις αν είναι ελεύθερη.

Δεν πειράζει όμως, ο επιμένων νικά:

Βόλτα με γυναικοπαρέα… πάλι
Ok, και οι δεσμευμένες βγαίνουν με τις φίλες τους, αλλά όχι το ίδιο συχνά όσο το κάνουν οι ελεύθερες, καθώς προτιμούν να περνούν τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο τους με τους συντρόφους τους. Αν δεις το ίδιο κορίτσι να διασκεδάζει με γυναίκες, περισσότερες από μία φορές, τότε είναι ελεύθερη (ή έχει γκόμενο φαντάρο, με μετάθεση στον Έβρο).

Χορεύει με άλλους άντρες
Αν η παραπάνω κοπέλα από τη γυναικοπαρέα, χορεύει κάθε φορά και με άλλον παρτενέρ, τότε μάλλον είναι ελεύθερη. Εκτός αν αυτή και ο σύντροφός της, έχουν αποφασίσει να έχουν ελεύθερη σχέση.

Είναι υπέρ του δέοντος φιλική
Οι δεσμευμένες γυναίκες δεν είναι το ίδιο φιλικές με τους υπόλοιπους άντρες, γιατί δε θέλουν να θεωρούνται στόχοι. Είναι πιο απόμακρες. Αν μια γυναίκα είναι φιλική και γλυκιά μαζί σου, αλλά ξέρεις ότι δεν το κάνει μόνο από ευγένεια, καθώς έχεις προσέξει πως μιλά σε όλους τους υπόλοιπους, μάλλον θα είσαι εσύ ο λόγος για τον οποίο θα αλλάξει το status της στο Facebook, από «ελεύθερη» σε «δεσμευμένη».
Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αν βαριέσαι να κάνεις όλα αυτά, πλησίασέ τη, ζήτα το τηλέφωνό της και ό,τι τύχει. Ούτε ο πρώτος, αλλά φυσικά ούτε και ο τελευταίος θα είσαι που την έχει «πέσει» σε δεσμευμένη γυναίκα.

Πηγή: menslounge.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: