Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Τα 10 πιο σέξι χτενίσματα για ξανθές (Μέρος Α')

Εκρηκτική ξανθιά ή αθώα ύπαρξη, ξανθό πλατινέ ή μελί όπως και να έχει το χρώμα που τραβάει επάνω του τα βλέμματα όπως το μέλι τι μέλισσες, είναι από τα πιο σέξι της χρωματικής παλέτας! Διάβασε παρακάτω πώς θα το αξιοποιήσεις και θα το αναδείξεις με τα κατάλληλα χτενίσματα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βαρεθείς να ακούς κομπλιμέντα!




Η Ρις Γουίδερσπουν επιλέγει ανάλαφρες μπούκλες και συγκλονίζει!
Η Ρις Γουίδερσπουν επιλέγει ανάλαφρες
μπούκλες και συγκλονίζει!
Ανάλαφρη ομορφιά:από εκθαμβωτικό πλατινέ μέχρι του γλυκό χρώμα του μελιού το χτένισμα που τραβάει τα βλέμματα χωρίς προηγούμενο είναι φυσικά οι ανάλαφρες μπούκλες. Κότσος ψηλά κι όλα τα φτάνω: δεν ξέρεις τι να κάνεις στις μπούκλες σου για να δείξουν όσο πιο γκλάμουρ γίνεται; Τότε ακολούθησε το παράδειγμα της Τέιλορ Σουίφτ που πιάνει τις μπούκλες της σε υπέροχο ψηλό κότσο σε ένα νεανικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό χτένισμα. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι ο κότσος είναι το απόλυτο τρεντ εδώ και πολλές σεζόν που όχι μόνο σε βάζει στην καρδιά της μόδας αλλά σε μεταμορφώνει σε πρότυπο ομορφιάς! Χαλαρός, ψηλός, στο πλάι διάλεξε τον κότσος με τον οποίο θα εντυπωσιάσεις!
Μετρώ τα (προς τα έξω) κύματα: το κύμα με κλίση προς τα έξω είναι το απόλυτο must για τις ξανθές που έχουν μακρύ μαλλάκι που του επιτρέπει να το φορμάρουν έτσι! Αν έχεις ίσια μακριά μαλλάκια μπορείς κάλλιστα να πετύχεις το λουκ με ένα ψαλίδι για μπούκλες τις οποίες όμως θα ξεκινήσεις να φορμάρεις τηντρίχα σου από τη μέση περίπου (στο ύψος του αυτιού) ενώ αν έχεις σγουρό (πολύ σγουρό) μαλλάκι τότε μπορείς να "χαλαρώσεις" λιγάκι τη μπούκλα σου με τα χέρια σου "ανοίγοντας" την ώστε να πέσει. Τα υπέροχα κύματα της Λορέν Κόνραντ θα τα πετύχεις με ένα μεγάλο ψαλίδι αρκεί το χέρι σου να έχει φορά προς τα έξω δημιουργώντας τα πιο σούπερ κύματα!
Η Τέιλορ Σουίφτ λέει ναι στον κότσο και κόβει την ανάσα!
Η Τέιλορ Σουίφτ λέει ναι στον
κότσο και κόβει την ανάσα!
Η Μπλέικ Λάιβλι αγαπάει την κοτσίδα  στο πλάι και της πηγαίνει πολύ!
Η Μπλέικ Λάιβλι αγαπάει την κοτσίδα
στο πλάι και της πηγαίνει πολύ!
Η Λορέν Κόνραντ επιλέγει κυματιστό μαλλάκι και τραβάει τα βλέμματα  ενώ η Γκουίνεθ Πάλτροου μαγεύει  στο ίσιο !
Η Λορέν Κόνραντ επιλέγει κυματιστό
μαλλάκι και τραβάει τα βλέμματα
ενώ η Γκουίνεθ Πάλτροου μαγεύει
στο ίσιο !
Τρελο-κοτσιδού: είσαι φαν της κοτσίδας σαν τη Μπλέικ Λάιβλι; Τότε είναι ότι πρέπει για να δώσεις απίστευτο στιλ στα μαλλάκια σου. Φέρε τα μαλλιά σου από τη μια πλευρά και άρχισε να πλέκεις την κοτσίδα για να δημιουργήσεις το πιο απλό, τρέντι και σέξι χτένισμα: την κοτσίδα στο πλάι. Το πλέξιμο ξεκινάει από χαμηλά και η κοτσίδα είναι χαλαρή και όχι πολύ σφιχτή. Στο τελείωμα της κοτσίδας "δέσε" την καλά τυλίγοντας τα μαλλάκια σου όπως η Μπλέικ και έχεις πετύχει το πιο σέξι χτένισμα της σεζόν που σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ!
Σα μετάξι: τι πιο σέξι από το ίσιο μαλλάκι που πέφτει ανάλαφρα στους ώμους; Φρόντισε το μαλλάκι σου έτσι ώστε να είναι απαλό και υγιές, με τις κατάλληλες μάσκες, σαμπουάν και μαλακτικά- αυτά που είναι ιδανικά για ξανθές ενισχύουν και διατηρούν ακόμη περισσότερο το χρώμα σου-  και ίσιωσε το. Έξτρα λάμψη θα σου προσφέρει το σέρουμ το οποίο μπορείς να απλώσεις στα μαλλάκια σου όταν τελειώσεις με το ίσωμα.



Πηγή: womenonly.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: