Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Dubai


Ποια μαμά δεν θα ήθελε να ταξιδέψει με την αγαπημένη της κόρη στο μακρινό Ντουμπάι και να περάσουν εκεί μερικές ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μακριά από άγχη και υποχρεώσεις.


Αυτό ακριβώς φαίνεται πως αποφάσισε η όμορφη παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου και έκλεισε εισιτήρια για δύο, για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Πήρε την μητέρα της και αναχώρησαν μαζί, το μεσημέρι της Παρασκευής από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με προορισμό το υπερσύγχρονο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Η μητέρα της, ήθελε εδώ και χρόνια να κάνει αυτό το ταξίδι κι έτσι με αφορμή ένα τουρνουά beach volley που διεξάγεται στο Ντουμπάι, η Βίκυ αποφάσισε να κάνει το όνειρο της μητέρας της πραγματικότητα.

Έβγαλε τα εισιτήρια και ούτε καν τη ρώτησε. Της ανακοίνωσε απλά την ώρα της αναχώρησής τους! Έτσι κι έγινε. Μαμά και κόρη, βρίσκονται τώρα στο εξωτικό Ντουμπάι, που παρά την οικονομική κρίση που το χτύπησε δείχνει να αντέχει, και περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί. Διαμένουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και απολαμβάνουν τις ανέσεις που παρέχει τόσο το ξενοδοχείο όσο και η ίδια η πόλη.

Η ίδια δήλωσε πως ήθελε εδώ και χρόνια να κάνει αυτό το δώρο στη μαμά της και πως επιτέλους οι συγκυρίες της το επιτρέπουν! Το τουρνουά του αγαπημένου της σπορ, ήταν μια πολύ καλή αφορμή, για την παρουσιάστρια ώστε να αφήσει για λίγο στην άκρη τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και να καταφέρει να ξεφύγει για λίγες μέρες.
Πηγη:myself.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: