Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Bobbi Brown: Οι νέοι κανόνες της ομορφιάς


Η διάσημη makeup artist μιλάει για το φον τε τεν, τα έντονα κραγιόν και... το Gossip Girl

Ένα καινούριο βιβλίο, το Beauty Rules, με συμβουλές ομορφιάς για κορίτσια στα 20's ετοίμασε η γκουρού του μακιγιάζ Bobbi Brown και με αυτή την αφορμή έδωσε συνέντευξη στο New York Magazine όπου είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Για τα έντονα χείλη: "Είναι σίγουρα η πιο δυνατή τάση που είδαμε στα ντεφιλέ της επόμενης σεζόν. Πιστεύω πως αυτά τα χρώματα δείχνουν απίθανα σε νέα κορίτσια, αρκεί το υπόλοιπο μακιγιάζ να είναι "ήσυχο" και να έχουν απλώσει το κραγιόν ταμποναριστά, χωρίς μολύβι χειλιών".

Πώς μπορεί να καταλάβει μια γυναίκα ότι το κραγιόν που φοράει της ταιριάζει: "Ο μόνος τρόπος είναι να δει τον εαυτό της στον καθρέφτη και να ακολουθήσει την πρώτη εντύπωση που της δίνει η εικόνα της. Αν δηλαδή σκεφτεί: ¨"Θεέ μου, είναι απαίσιο!" τότε δεν θα πρέπει να το φορέσει γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα είναι όντως απαίσιο".

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν τα νέα κορίτσια στο μακιγιάζ: "Βλέπω πολλά κορίτσια, που δεν έχουν καλή επιδερμίδα, να φοράνε πολλές στρώσεις φον ντε τεν και σε λάθος απόχρωση, πράγμα που δεν τους κολακεύει. Επίσης, συχνά πειραματίζονται με έντονο βλέμμα χωρίς κονσίλερ ή blush και αυτό δείχνει goth, κάτι που δεν βρίσκω ιδιαίτερα θηλυκό. Πιστεύω πως τα βερνίκια είναι ο καλύτερος τρόπος να πειραματιστείς με τα χρώματα γιατί ακόμα και αν κάτι δεν σου ταιριάζει είναι στα χέρια σου, όχι πάνω στα χείλη σου."

Τι έχει αλλάξει στην ομορφιά τα τελευταία δέκα χρόνια: Πιστεύω πως η μεγαλύτερη αλλαγή είναι το ίντερνετ. Συνέχεια λέω στα κορίτσια: "Πρόσεχε τι φωτογραφίες ανεβάζεις στο ίντερνετ. Από τη στιγμή που την ανεβάζεις θα είναι εκεί έξω για πάντα". Επίσης, θεωρώ ότι πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως το Gossip Girl, δείχνουν αυτά τα πανέμορφα κορίτσια που φοράνε πολύ ακριβά ρούχα, κάτι που δεν είναι ρεαλιστικό ή προσιτό στις περισσότερες κοπέλες. Αυτό που θέλησα, λοιπόν, να δείξω είναι ότι μπορείς να είσαι ένα απλό κορίτσι και συγχρόνως να δείχνεις υπέροχη".

Πηγή: stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: