Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ο καιρός σήμερα


Τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νοτίους ανέμους 7 και πιθανώς 8 Μποφόρ στο Ιόνιο προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.


Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και το βραδύ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς το βραδύ σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στις δυτικές και από το απόγευμα στις υπόλοιπες περιοχές. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βραδύ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Στα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα θα ενταθούν από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου και την ήπειρο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στις υπόλοιπες περιοχές.

Σε Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βόρειες περιοχές. Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών το βραδύ κυρίως στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα

Πηγή: real.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: