Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Τα νέα κουρέματα που θα σε συγκλονίσουν!


Το φθινόπωρο χωρίς αμφιβολία σηματοδοτεί το τέλος μια εποχής και την αρχή μιας νέας! Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές είναι προ των πυλών και άρα ένα νέο κούρεμα είναι πολύ πιθανό να σου κλέψει την καρδούλα.
Ανάμεσα σε κοντό, μακρύ και ασύμμετρο πρέπει να πάρεις μια απόφαση! Παρακάτω θα βρεις όλα τα κουρέματα που θα σε συγκλονίσουν τη νέα σεζόν και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις!
Η επιστροφή του κοντού: το κοντό φέτος όχι μόνο είναι in αλλά είναι must! Αν μέχρι τώρα αρνιόσουν πεισματικά να αποχωριστείς τη μακριά σου χαίτη τότε τώρα ήρθε η ώρα να πάρεις τη μεγάλη απόφαση και να αφήσεις τον κομμωτή σου να πιάσει το ψαλίδι! Το θέμα είναι ότι εκτός από απίστευτα σέξι είναι και πολύ βολικό κούρεμα ενώ εκτός των άλλων αφήνει το προσωπάκι σου σε κοινή θέα. Ακόμη δεν πείστηκες; Τότε μάθε πως οι πασαρέλες ξεχείλισαν φέτος από κοντά κουρέματα κάθε μήκους. Το φιλαριστό καρέ και το κοντό καρέ είναι αυτό που ψάχνεις αν θες να είσαι διαχρονικά in και  έτοιμη σε λίγα μόλις λεπτά!
Τόλμησε να κόψεις τα μαλλάκια σου κοντά και δώσε έτσι έμφαση στα  χαρακτηριστικά σου!
Τόλμησε να κόψεις τα μαλλάκια σου
κοντά και δώσε έτσι έμφαση στα
χαρακτηριστικά σου!
Αγόρι μου, αγόρι μου: το αγορίστικο! Κάθε φορά που βλέπεις το αγόρι σου να ετοιμάζεται , ζηλεύεις που εκείνος θέλει 2 μόλις λεπτάκια και εσύ θες μια ώρα; Τότε δεν έχεις παρά να τολμήσεις το κοντό κούρεμα σε αγορίστικο στιλ. Βέβαια το αγορίστικο είναι μια αλλαγή που ειδικά αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά είναι πολύ μεγάλη. Όμως αν θες να ξεχωρίσεις τόλμησε να κόψεις τα μαλλάκια σου κοντά ειδικά αν έχεις τη διάθεση να δείξεις το προσωπάκι σου!
Μην ξεχνάς: ότι το κοντό είναι ένα κούρεμα που σου ταιριάζει άψογα αν έχεις έντονες γωνίες και  δεν είναι ότι καλύτερο για εσένα που έχεις έντονα ζυγωματικά!
Τιπ: το κοντό με τις μακριές αφέλειες είναι στα πλαίσια της ρετρό τάσης αυτό που σε τοποθετεί στην κορυφή!
Το σέξι μακρύ σου μαλλάκι σε  βάζει στην καρδιά της μόδας  και αυτή τη σεζόν!
Το σέξι μακρύ σου μαλλάκι σε
βάζει στην καρδιά της μόδας
και αυτή τη σεζόν!
Πες ναι στις μύτες! Θέλεις να δώσεις κίνηση και παιχνιδιάρικη διάθεση σ ένα βαρετό κούρεμα χωρίς να χάσεις μήκος; Τότε οι μύτες είναι αυτό που ψάχνεις! Επειδή ακριβώς το ασύμμετρο (μαζί με τη διχρωμία στο χρώμα των μαλλιών σου) είναι απίστευτα inφέτος δεν έχεις παρά να πεις ναι στις μύτες! Οι μύτες σου χαρίζουν για μια ακόμη σεζόν τον αέρα που θέλεις κάνοντας το μαλλάκι σου πιο σέξι από ποτέ!
Το σέξι , το μακρύ σου το μαλλάκι: το μακρύ μαλλί εκτός από απόλυτα θηλυκό είναι κάτι που δε θα το βρεις ποτέ εκτός μόδας. Πρόκειται για την απόλυτη αντρική και γυναικεία φαντασίωση. Πρόσεξε μόνο να φροντίζεις σωστά το μαλλάκι σου με μάσκες και συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο(για να κόβεις την ψαλίδα) και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!
Πηγη:womenonly.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: