Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ελένη Μενεγάκη Τα μυστικά της διατροφής της: Πώς διατηρείται στα 53 κιλά;

«Πάντα τρώω πολύ, αλλά κάποια στιγμή ξεπέρασα τα όρια» έλεγε η Ελέ­νη σε συνέντευξή της στο «InStyle» τον περασμένο Ιανουάριο.




Το πιο σημαντικό μυστικό της είναι η ψυχολογία της. Όταν είναι αγχωμένη και στενοχωρημένη δεν μπορεί να φάει τίποτα. Τον περασμένο Φεβρουάριο έφτα­σε να ζυγίζει μόνο πενήντα κιλά εξαιτίας του διαζυγίου της, αν και το κανονικό της βάρος είναι πενήντα τρία με πενήντα πέντε κιλά. Αλλά και την πρώτη χρονιά που μετακινήθηκε στον Alpha, είχε πολύ άγχος για τα νούμερα και αδυνάτισε πάρα πολύ.



Η Ελένη στο ροζ καμαρίνι της έχει μια λευκή ζυγαριά δαπέδου. Απο­φεύγει να ζυγιστεί, αλλά το κάνει όταν βλέπει ότι τα ρούχα της δεν της κάνουν πια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η προπέρσινη χρονιά –η πιο επιτυχημένη της Ελένης– όταν η παρουσιάστρια είχε πάρει έντεκα κιλά. Εκείνη την περίοδο έτρωγε συνεχώς τα φαγητά και τα γλυκά τής τότε μαγείρισσας της εκπομπής της, Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, και όταν επέστρεφε στο σπίτι γευμάτιζε και πάλι κανονικά. Ήταν τότε που η Ελένη είχε την πιο καλή ψυχολογία.

Πηγή:yupi.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: