Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ζόι Σαλντάνα @ Calvin Klein Underwear


Η νέα συλλογή εσωρούχων με τίτλο Envy από τον οίκο CK και πρωταγωνίστρια τη Ζόι Σαλντάνα αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη.
Στον πυρετό του καλοκαιριού, η διάσημη ηθοποιός κλείστηκε σε στούντιο με φωτογράφους, μακιγιέρ και κομμωτές και φωτογραφήθηκε για τη νέα καμπάνια. Τι έχει περισσότερο ενδιαφέρον από την ίδια τη καμπάνια; Μα φυσικά τα backstage!
To smokey μακιγιάζ παραμένει μία από τις κυρίαρχες τάσεις και ο δημοφιλής οίκος δε θα μπορούσε να το αγνοήσει. Ήταν ο τέλειος συνοδός των καυτών και σέξι, μαύρων εσωρούχων που η ηθοποιός φορούσε.



Η Ζόι Σαλντάνα αφού την επιμελήθηκε ο κομμωτής και ο μακιγιέρ, πλησιάζει στο χώρο της φωτογράφισης για να αφεθεί στα χέρια του φωτογράφου Mikael Jansson.


Και το αποτέλεσμα ήταν αυτό


Η νέα συλλογή αποτελείται από πέντε είδη σουτιέν, κατάλληλα για κάθε σωματότυπο. Χωρίζονται σε 3 επίπεδα ανάλογα με το μέγεθος του μπούστου και προσφέρουν τέλεια κάλυψη και άψογη εφαρμογή. Το Σεπτέμβρη θα τα δοκιμάσουμε και εμείς.
Πηγη:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: