Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Λίβερπουλ : Κινέζος επιχειρηματίας προ των πυλών


Έτοιμη να γυρίσει σελίδα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι η ομάδα της Λίβερπουλ.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κινέζος επιχειρηματίας, Κένι Χουάνγκ, έχει καταθέσει πρόταση για αγορά της ομάδας και όλες οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο να γίνει τελικά ο νέος ιδιοκτήτης, είναι αυτή τη στιγμή πολύ πιθανό.

Ο Χουάνγκ φέρεται να έχει καταθέσει την προσφορά του στην Royal Bank of Scotland, προκειμένου να απαλλάξει το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ από τα χρέη ύψους 237 εκατ. λιρών και να έρθει έτσι ακόμα πιο κοντά στους «Reds».

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της ομάδας, Τομ Χικς και Τζόρτζ Τζιλέτ, ζητούν 600 εκατ. λίρες για να αποχωρήσουν, αλλά η τράπεζα στέκεται εμπόδιο σε αυτό, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή προσφορά που θα κατατεθεί και την οποία θα κρίνει καταλληλότερη για να αποπληρωθούν τα χρωστούμενα.
Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ έχουν βάλει πωλητήριο από τον περασμένο Απρίλιο, αλλά έκτοτε δεν έχει υπάρξει κάποια αρκετά σοβαρή προσφορά, που να τους ικανοποιεί. Ομάδα ενδιαφερομένων από τη Νέα Υόρκη προσπάθησε κάποια στιγμή να πάρει στην κατοχή της το 40% των μετοχών, όμως απορρίφθηκε από τους Τζιλέτ και Χικς.

Οι δυο τους, είχαν πάρει τα ηνία της ομάδας
το 2007, έναντι 219 εκατομμυρίων λιρών, με τον Χικς να δηλώνει τότε πως : «Η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει. Θα εισπράξω τα τετραπλάσια από αυτά που δαπάνησα».
Πηγη:i-live.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: