Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 31 Αυγούστου


Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 31 Αυγούστου


Παρθένος (23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή σάς δίνουν τη δυνατότητα για επιτυχημένες επαναδιαπραγματεύσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα. Θέματα ορίων, ανακατανομής ευθυνών, αναδόμησης σχέσεων και πιο λειτουργικής θεώρησης δομών θα έρθουν στο προσκήνιο για να εξυγιανθούν.

Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Αξιοποιήστε την παρουσία του Αρη στο ζώδιό σας προς την κατεύθυνση υγιών ξεκαθαρισμάτων και την επιρροή του ανάδρομου Ερμή για επαναξιολόγηση στόχων και σχέσεων. Αν θέλετε να κάνετε σημαντικές κινήσεις σε κάθε τομέα, προγραμματίστε τις για το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, αξιοποιώντας την τωρινή περίοδο οργανώνοντας κάθε παράμετρο των στόχων σας.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα στον οικογενειακό τομέα, με τη Σελήνη απέναντί σας σε όψη με τον ανάδρομο Ερμή, θα φανούν πολύ αποδοτικά αν φροντίσετε να εξελιχθούν χωρίς εντάσεις, ρήξεις και παρερμηνεύσεις. Εξηγήστε τη θέση σας με ήρεμο τρόπο, ακούγοντας προσεκτικά τον συνομιλητή σας και βάζοντας τα όριά σας.

Τοξότης
(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Ανατροπές, αναβολές και ακυρώσεις ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν αρκετά σήμερα, με τον Ερμή αλλά και τον κυβερνήτη σας Δία ανάδρομους. Αφήστε ανοιχτά τα πλάνα σας και να είστε σε ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και θετικότητα ξαφνικά γεγονότα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα.

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Οι θετικές όψεις της Σελήνης και του ανάδρομου Ερμή σάς ευνοούν, δίνοντάς σας πληθώρα επαφών στον επαγγελματικό τομέα. Δώστε προσοχή παρόλα αυτά, ώστε να αποφύγετε καθυστερήσεις και ανατροπές και οργανώστε καλά κάθε σας κίνηση. Στον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα είναι η στιγμή να τεθούν με θετική διάθεση θέματα που εκκρεμούν.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Ο Χείρωνας και ο Ποσειδώνας σε θετικές όψεις με τον Αρη και την Αφροδίτη φέρνουν στο προσκήνιο το αίτημα της εξυγίανσης σε θέματα σχέσεων και επαγγελματικά ζητήματα που προϋπήρχαν χωρίς να έχουν λυθεί. Το κλίμα μπορεί να κινηθεί θετικά και σε θέματα που εκκρεμούν καιρό στον συναισθηματικό τομέα, αρκεί να αντιμετωπίσετε με καθαρότητα και αλήθεια τον εαυτό σας και τα γεγονότα.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Αποφύγετε να αφήσετε την τακτοποίηση υποχρεώσεων για την τελευταία στιγμή, τόσο στον οικονομικό και επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, γιατί η ένταση και η αποδιοργάνωση που θα δημιουργήσουν θα σας κοστίσει ιδιαίτερα. Στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα χειριστείτε με προσοχή συζητήσεις γύρω από δύσκολα θέματα ώστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις.

Κριός
(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Η παρουσία του Αρη απέναντί σας και ο ανάδρομος Ερμής σάς εφιστούν την προσοχή σε ανατροπές, τόσο στον συναισθηματικό τομέα όσο και στον επαγγελματικό και οικονομικό. Αποφύγετε να περάσετε σε ρήξεις και αντιπαραθέσεις, ξεκαθαρίστε ουσιαστικά τη θέση σας και θέστε τα όριά σας.

Ταύρος (20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Η θετική όψη της Σελήνης από το ζώδιό σας με τον Ερμή ανάδρομο στη φιλική σας Παρθένο ευνοεί συζητήσεις, επαφές αλλά και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα με στενά σας πρόσωπα. Με τον Αρη σε σύνοδο με την Αφροδίτη, αν σκέφτεστε να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα πρέπει να είστε έτοιμοι να σηκώσετε και την ευθύνη που φέρνει η αλήθεια που βγαίνει στην επιφάνεια.

Δίδυμοι
(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Συζητήσεις στον επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό τομέα χρειάζονται ακρίβεια και μέτρο ώστε να αποφευχθούν παρερμηνεύσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν. Αν προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι, κοντινό ή μακρινό, οργανώστε το καλά σε όλους τους τομείς, διότι καραδοκούν ταλαιπωρίες. Το ίδιο ισχύει και σε θέματα επικοινωνίας σε κάθε τομέα.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Οικονομικά θέματα αλλά και πρακτικά ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα ενδέχεται να σας αποσυντονίσουν και να σας αγχώσουν, με τη δυσμενή όψη της συνόδου της Αφροδίτης με τον Αρη. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό αλλά και στον οικογενειακό τομέα, καθώς η Σελήνη σε όψη με τον Ποσειδώνα ευνοεί μπερδέματα.

Λέων
(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις στην ανάγκη σας να απεμπλακείτε από καταστάσεις και άτομα που σας πιέζουν και αξιολογήστε με προσοχή καθετί που λέτε ή κάνετε. Στον προσωπικό τομέα, αποφύγετε διπλωματικά τις εντάσεις. Εστιάστε στα εξωτερικά γεγονότα και ρίξτε φως στο τι πραγματικά είναι αυτό που αναπαράγει δυσάρεστα γεγονότα με κοντινά σας πρόσωπα.
Πηγη:madata.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: