Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Σύννεφα στη σχέση Αρναούτογλου-Μπουλέ;

Αρναούτογλου-Μπουλέ;

Καλοκαιρινές διακοπές χωριστά! Μόνο του διασκεδάζει πλέον ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κάτι που μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εμφανιστεί απειλητικά σύννεφα στη σχέση του με τη Νάντια Μπουλέ με την τελευταία να έχει φύγει εδώ και λίγες μέρες από το σπίτι της Πεντέλης όπου ζούσε με τον παρουσιαστή, έχοντας πλέον επιστρέψει στο πατρικό της. Λέγεται ότι λόγω κάποιων εντάσεων, το ζευγάρι ήρθε στα όριά του.

Κοινή απόφαση, λένε οι ίδιες πληροφορίες, να μείνουν λίγο καιρό χωριστά μέχρι να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που θέλει πραγματικά ο ένας από τον άλλον. Δέκα μέρες περίπου βρίσκονται σε διάσταση Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νάντια Μπουλέ, ενώ ο πρώτος φαίνεται πως από την πρώτη κιόλας μέρα το 'ριξε έξω.

Το τι θα γίνει στο μέλλον κανείς δεν το γνωρίζει, όμως όσοι συναναστρέφονται το ζευγάρι, ελπίζουν πως σύντομα η κρίση θα λάβει τέλος στη σχέση τους και θα είναι και πάλι μαζί.
Πηγή: Espresso

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: