Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Κολοκυθάκια γεμιστά με σος γιαουρτιού!

Κολοκυθάκια γεμιστά με σος γιαουρτιού!
4 μερίδες

Συστατικά
4-5 κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους
1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1/2 φλιτζάνι ρύζι
Άνηθο ψιλοκομμένο
1 γιαούρτι
2-3 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι


Τρόπος μαγειρέματος

1
Πλύνε τα κολοκυθάκια και άδειασε το εσωτερικό τους

2
Σε ένα μπολ ανακάτεψε τον κιμα, το ρύζι και τον άνηθο και αλατοπιπέρωσε (μπορείς προαιρετικά να προσθέσεις ένα αυγό)

3
Βάλε τα γεμιστά κολοκυθάκια σε μια μεγάλη κατσαρόλα και συμπλήρωσε με νερό. Ίσα - ίσα να καλύπτει τα κολοκυθάκια μέχρι τη μέση

4
Σκέπασε την κατσαρόλα και ψήσε σε χαμηλή φωτιά για 40-45 λεπτά

5
Σε ένα μπολ βάλε το γιαούρτι, τις σκελίδες το σκόρδο λιωμένο και λίγο ζουμί από την κατσαρόλα. Φρόντισε να γίνει ομοιόμορφη σάλτσα

6
Σέρβιρε περιχύνοντας με την σάλτσα γιαουρτιού


Μια παραδοσιακή συνταγή με ελαφριά και αγνά υλικά. Θα της δώσεις πικάντικη γεύση με την σάλτσα γιαουρτιού με σκόρδο που θα την συνοδεύει. Πρόσεξε τα κολοκυθάκια να είναι φρέσκα και γερά, για να μπορέσεις να τα γεμίσεις και να μην σου διαλυθούν.

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: