Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Μιλφέιγ με βύσσινο

Μιλφέιγ με βύσσινο
Μιλφέιγ με βύσσινο, Συνταγή

250 γρ. φυτική κρέμα

250 ml κρέμα γάλακτος

250 γρ. Τυρί κρέμα

250 γρ. κομπόστα βύσσινο

1 φλύτζάνι χυμό από κομπόστα βύσσινο

1 φλυτζάνι άχνη

1 βανίλια

2 κουτιά σφολιατίνια

Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Διαδικασία

Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μεταλλικό δοχείο και την αφήνουμε στην κατάψυξη 10\' λεπτά. Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική κρέμα για 5\' λεπτά.

Προσθέτουμε το τυρί κρέμα,την άχνη,τη βανίλια και το χυμό από την κομπόστα.
Χτυπάμε ξεχωριστά την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ και την ομογενοποιούμε με την κρέμα που ετοιμάσαμε.

Χωρίζουμε την κρέμα σε 2 ίσες ποσότητες και στην μία προσθέτουμε τα βύσσινα.
Σε ένα μέτριο ταψί ή πυρέξ κάνουμε μία στρώση σφολιατίνια βάζουμε την κρέμα με τα βύσσινα.

Κάνουμε άλλη μία στρώση με σφολιατίνια από πάνω και προσθέτουμε την άλλη μισή κρέμα χωρίς τα βύσσινα.Θρυμματίζουμε τα υπόλοιπα σφολιατίνια και πασπαλίζουμε την επιφάνεια της κρέμας.Πασπαλίζουμε με άχνη.Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μερικές ώρες και σερβίρουμε.

Επειδή το millefeuille σερβίρεται φρέσκο καλό θα είναι να μήν το αφήσουμε 1-2 μέρες στο ψυγείο γιατί τα σφολιατίνια τραβάνε υγρασία και μαλακώνουν πολύ.
Πηγη:madata.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: