Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Πωλούνται τα έπιπλα του Παπακαλιάτη!

Πωλούνται τα έπιπλα του Παπακαλιάτη!
Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που καθήλωσε τους τηλεθεατές πλησιάζει στο τέλος της και ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα προσφέρει στους πελάτες του έπιπλα και είδη σπιτιού που διακόσμησαν το σπίτι της Μαργαρίτας, της μητέρας των πρωταγωνιστών.

Από 7 έως και 19 Ιουνίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του bazaar στο πολυκατάστημα notoshome του εμπορικού κέντρου Golden Hall θα διατίθενται τα αυθεντικά έπιπλα, χαλιά, σερβίτσια, φωτιστικά, διακοσμητικά της πετυχημένης σειράς, σε τιμές έως και -50% από τις αρχικές.

Λίγο πριν το φινάλε της σειράς, στις 7 Ιουνίου από τις 18:00 έως τις 21:00 οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της σειράς θα αφήσουν το πλατό και θα βρεθούν στο χώρο του bazaar. Ζήστε για λίγο ανάμεσα στους αγαπημένους σας ήρωες και αποκτήστε τα έπιπλα που έδωσαν ψυχή στη σειρά που έκλεψε τις εντυπώσεις! Την εκδήλωση θα συνοδεύσουν γευστικές δημιουργίες γνωστού εστιατορίου, ενώ τη μουσική έχει αναλάβει ο radio DJ και ο Κώστας Ζήκος, ζωντανά στο χώρο του bazaar από τις 18:00 έως τις 20:00.

Άραγε πως θα ήταν να έχουμε στο σπίτι μας ένα από τα έπιπλα του σετ;
Πηγη:myself.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: